Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Otrepaný alebo nesmrteľný humor? Markíza začne vysielať ďalší komediálny seriál

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Archiv TV Nova/Tomáš Martínek)

Televízia Markíza bude od 22. februára každý piatok o 20:30 vysielať nový komediálny seriál Kameňák, ktorý nadviaže na rovnomennú filmovú sériu Zdeňka Trošku z rokov 2003 až 2005.

Dej novinky bude vychádzať z rovnakého základu ako predchádzajúce filmy založené na anekdotách. Odohráva sa v Kameňákove, v ktorom sedí na radnici starosta Pepan Novák v podaní Václava Vydru. So svojím zástupcom Bohoušom Beránkom, ktorého stvárni Pavel Kikinčuk, podajú prihlášku do celorepublikovej súťaže Pozitívne mesto roka.

Ministerstvo sľubuje víťazovi sto miliónov českých korún, súťažiaci však musia splniť viacero pozitívnych kritérií ako rastúci počet obyvateľov, dobrá zdravotná starostlivosť, rozvinutý kultúrny, spoločenský a športový život alebo čistota - ide teda o atribúty, ktoré sú mestečku Kameňákov na míle vzdialené. Starosta je však pre víťazstvo v súťaži ochotný obetovať absolútne všetko.

Diváci a diváčky sa môžu tešiť na stovky vtipov a hviezdne obsadenie. Popri Vydrovi a Kikinčukovi sa v seriáli predstavia aj Veronika Žilková, Martin Dejdar, Alice Bendová, Oldřich Navrátil, Michal Novotný, Zuzana Slavíková a ďalší.

Réžie projektu sa ujal skúsený Ján Novák. Jeho zámerom bolo vystavať príbeh, v ktorom by mohol použiť množstvo vtipov. Programová riaditeľka skupiny Markíza Silvia Majeská predpokladá, že novinka pre svoje silné meno divákov a diváčky zaujme.

VIDEO Otrepaný alebo nesmrteľný
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Archiv TV Nova/Tomáš Martínek)

„Kameňák je jedna z najsilnejších značiek českej a slovenskej zábavy. Veríme teda, že rovnomenný seriál bude ideálnou voľbou pre tých, ktorí si chcú pri televízii oddýchnuť a schuti sa zasmiať,” poznamenala.

Viac o téme: MarkízaKameňák
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu