Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Bizarná nočná šou! VIDEO Rozhovor s Terminátorom narušili zvieratá... TOTO mu behá po dome?

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube/Jimmy Kimmel Live)

Svet sa v časoch pandémie zmenil a výnimkou nie je ani ten filmový. Premiéry sa odkladajú a filmári nemôžu natáčať. To isté sa týka aj rôznych populárnych televíznych šou. Mnohí moderátori však vysielajú z domu, čo prináša niekedy naozaj bizarné situácie. Veď posúďte sami.

Jedným z moderátorov, ktorí momentálne vysielajú svoju šou z domu, je aj Jimmy Kimmel. Tomu robí maskérku jeho dcérka, vďaka čomu ani náhodou nevyzerá tak, ako počas klasického natáčania. Tentokrát bol jeho hosťom Arnold Schwarzenegger, herec a bývalý guvernér Kalifornie.


Mohlo by vás zaujímať: Dobré správy v čase KORONAKRÍZY: Odkaz priamo z vesmíru! Z Brada Pitta spravili rosničku


Rozhovor prerušili domáce zvieratá

Máloktorý štát si môže povedať, že mal Terminátora za guvernéra. Kalifornia áno. Rozhovor sa začal trošku netradične. Keďže rozhovory momentálne robia z domu moderátori, ale aj herci, môže sa stať čokoľvek. To sa týka aj Schwarzeneggera. Na úvod sa do záberu dostali aj jeho netradičné domáce zvieratá. Terminátor totiž akurát kŕmil svojho koníka Whiskeyhoa somára Lulu. Dôvod bol jednoduchý, keď ho totiž vidia obedovať, radi by si dali tiež.

Po dome sa takto pohybujú bežne. „Pohybujú sa okolo domu aj v dome. Idú na poschodie, potom dole, sú proste všade,“ vysvetlil Schwarzenegger. „Sledujú ma ako cvičím a aj pri ďalších veciach. Je to fantastické. Rovnako by si dali jedlo, ktoré jeme my,“ uviedol. „Whiskey, tá zbožňuje ovsené sušienky, čo je môj obľúbený dezert. Takže je jasné, že mi hneď všetky zje, však Whiskey?“

Bizarná nočná šou! VIDEO
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube/Jimmy Kimmel Live)

Whiskey a Lulu mu robili spoločnosť počas celého rozhovoru. Schwarzeneggera pozval Kimmel do svojej šou, aby spolu diskutovali o súčasných témach ako je politika a koronavírus.Počas svojho pôsobenia ako guvernér Schwarzenegger povolil prípravu lekárskych masiek a ventilátorov na pomoc s možnými požiarmi a tieto obchody sa momentálne hodia, keďže aj Kalifornia bojuje protikoronavírusu.

Viac o téme: Arnold SchwarzeneggerJimmy Kimmel
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu