Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Pripravte sa na najväčšie vesmírne dobrodružstvo: HBO uvedie kompletnú sériu Star Wars

Darth Vader Zobraziť galériu (2)
Darth Vader (Zdroj: Photo © 1980/1997 20th Century Fox)

Pripravte sa na veľkolepé vesmírne dobrodružstvo z preďalekej galaxie. V HBO sa totiž rozhodli, že svojim divákom prinesú celú ságu, takže je asi jasné, čo budú fanúšikovia tejto obľúbenej série najbližšie dni robiť.

Zopakujte si históriu a ponorte sa do najväčšej filmovej ságy v dejinách kinematografie! Jedenásť snímok série Star Wars podľa údajov z vlaňajšieho apríla (to ešte Vzostup Skywalkera nebol na svete), ktoré zhromaždila Guinnessova kniha rekordov, len v kinách zarobilo celkom 9 307 186 202 amerických dolárov.

Je to tu! Fanúšikovia Star Wars, traste sa: Ďalší diel je na ceste, dočkáme sa novej trilógie?

Tomu sa žiadna ďalšia filmová séria nemôže rovnať, teda aknerátame Marvel a ich MCU.A to hovoríme len o zhruba pätnástich percentách zárobku fenomenálnej série: z celkových tržieb Star Wars totiž asi 85 percent tvorí predaj postavičiek, odevov, komiksov, počítačových hier a ďalších predmetov nesúcich motívy z Hviezdnych vojen.

Star Wars: The Rise
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Zdroj: YouTube/Star Wars)

Nech vás sila sprevádza, a to minimálne pri sledovaní - tento filmový komplet má celkom 26 a trištvrte hodiny! Kompletnú ságu Star Wars prinesie HBO GO. Budete sledovať? Máte túto filmovú sériu radi? Podeľte sa s nami o svoj názor v komentároch nižšie.

Viac o téme: HBOStar WarsHBO Go
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu