Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ďalší seriál o superhrdinoch od Marvelu je na ceste: Slováci však dôvod na radosť nemajú

Falcon & the Winter Soldier
Falcon & the Winter Soldier (Zdroj: YouTube/Marvel Entertainment)

Len pred pár dňami sa na streamovacej platforme Disney+ objavila posledná epizóda prvého seriálu zo sveta Marvel Cinematic Universe. Ten mal názov WandaVision a sústredil sa na viacerých hrdinov po udalostiach filmu Avengers: Endgame. Už 19. marca sa fanúšikovia superhrdinov dočkajú premiéry nového projektu.

Ten má názov Falcon & the Winter Soldier a už podľa názvu sa zameriava na Sama Wilsona - Falcona a Buckyho Barnesa – Winter Soldiera. Projekt má mať celkovo šesť epizód. Čo sa týka príbehum, Captain America ešte na konci Avengers: Endgame odovzdal štít Falconovi, no ako sme sa už dozvedeli z prvých ukážok, svet z toho príliš nadšený nie je.

Skvelá správa pre milovníkov Priateľov: Všetky série si budete môcť pozrieť na HBO GO... Kedy?

Hrdina sa tak spája s Buckym a výsledkom je obrovská porcia akcie, ale očividne aj poriadneho humoru. Podľa najnovších záberov to vyzerá tak, že ústredná dvojica bude mať minimálne zo začiatku spolu spolupracovať. Zaujímavou správou pre fanúšikov MCU je, že sa na scénu vracia sa aj Daniel Brühl ako Baron Zemo.

Je jasné, že štúdio pri tomto projekte rozhodne nešetrilo a rozpočet vydal aj na množstvo veľkých akčných scén, na aké sme zvyknutí aj z filmov. Problémom však zostáva, že streamovacia platforma Disney+ nie je na Slovensku ešte stále dostupná. Zmeniť by sa to malo už v priebehu tohto roka.

Viac o téme: MarvelSeriálFalcon & the Winter Soldier
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu