Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Škandál na televíznych obrazovkách: Natálie z Love Island už vie o Dávidovej frajerke… Plač a nervy!

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA/KANÁRSKE OSTROVY - Pred niekoľkými dňami zostali fanúšikovia markizáckej šou Love Island v totálnom šoku Totižto, vyšlo najavo, že David, ktorý tvorí pár s českou Miss Natálii Kočendovou, zatajil, že má vonku priateľku. Tej dokonca počas celej šou pred kamerou posielal tajné signály ako dôkaz, že na ňu myslí. Televízia Markíza sa vyjadrila, že produkcia bude celú situáciu riešiť a Davidovo klamstvo nezostane bez odozvy, keďže ide o porušenie pravidiel. A tak sa aj stalo!

A veruže, tvorcovia to dali Davidovi poriadne vyžrať. Blonďatý futbalista zažil hanbu pred celou vilou. Produkcia si totiž pripravila hru, počas ktorej mali súťažiaci hádať, koho sa týkajú konkrétne titulky v médiách. A keď prišlo na Kočendovej frajera... „Veľký podvod v reality šou Love Island. Všetkým klame, doma už jednu priateľku má," bolo napísané na papieri. 

Keďže David Natálii čo-to o svojej údajnej "ex" povedal, plavovlasá kráska správne uhádla, že ide práve o neho. Avšak, to ešte netušila, že Dávid jej zatajil množstvo ďalších vecí, ani zďaleka jej nepovedal všetko a bez hanby nielen ju, ale aj ostatných obyvateľov klamal. Víťazka českej Miss sa cítila mimoriadne nepríjemne a keď sa postupne začala odhaľovať pravda, skončila so slzami v očiach.

Škandál na televíznych obrazovkách:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV Markíza)

Nad Davidovými klamstvami a tým, ako veľmi ublížil Natálii, krútili hlavami aj ostatní súťažiaci. Párik si potom išiel celú vec vydiskutovať, no dopadlo to ešte omnoho horšie. Keď sa Natálie dožadovala pravdy a úprimných odpovedí, mladý futbalista sa jej doslova smial do tváre. „Prečo sa smeješ?" pýtala sa kráska, ktorej sa nedostalo odpovede, David sa smial aj naďalej, no a celá táto reakcia jej partnera ju ešte viac rozhnevala.  

„Ja sa pýtam, prečo sa smeješ?" zopakovala. „Budeš na mňa takáto hnusná?" spýtal sa jej na oplátku on s drzosťou, akoby to bola Natálie, kto doma zatajoval priateľa a celý čas niekoho ťahal za nos. Výsledkom bol len ďalší Dávidov rehot priamo do jej tváre. „To čo si ma akože vysmial alebo čo to je," nechápala Naty.

Škandál na televíznych obrazovkách:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV Markíza)

Škandál na televíznych obrazovkách:
Zobraziť galériu (6)

„Niee, nevysmial som sa tebe. Ale tak... celkovo," kýval ramenami s ďalším úškľabom na perách. Z ďalších jeho odpovedí v podstate nič nevyplynulo, a tak nečudo, že sa Natália vyjadrila, že má pocit, že je naozaj podvodník. „Moja intuícia mi hovorí, že sa niečo deje, pretože asi by mi odpovedal inak, už ho nejakú dobu poznám a myslím si, že mi niečo netají," priznala popravde pred kamerou ohľadom jej "frajera", ktorý popieral, že by mal vonku partnerku.

Zároveň ale neskôr priznal, že jej tajné signály naozaj posielal a takisto aj to, že si u dotyčnej dievčiny vonku nechal otvorené "zadné vrátka" a kým je na "ostrove lásky", ona má dokonca aj jeho kľúče od bytu a kreditnú kartu.

Škandál na televíznych obrazovkách:
Zobraziť galériu (6)

No, nie je trochu čudné, že by sa takto správal a dôveroval jej, ak by to bola naozaj "len bývalá"? Ak vás zaujíma, ako sa to medzi nimi vyvinie ďalej, nezabudnite sledovať ďalšie epizódy Love Island!

Škandál na televíznych obrazovkách:
Zobraziť galériu (6)

Viac o téme: Natálie KočendováLove Island
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu