Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Nina Dobrev z Upírskych denníkov: VYCHUDNUTÁ a zostarnutá.... No, nežnú Elenu by si už nezahrala

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Warner Bros Televison)

LOS ANGELES - Seriál Upírske denníky svojho času spôsobil hotový ošiaľ. Príbeh o dvoch upírskych bratoch, ktorí bojovali o srdce krásnej Eleny, sa začal nakrúcať v roku 2009. Odvtedy uplynulo už neuveriteľných 13 rokov no a hoci sa herci, ktorí stvárňovali Stefana a Damona Salvatorovcov až tak výrazne nezmenili, o ich seriálovej láske sa to povedať nedá...

Nina Dobrev sa zo seriálu Upírske denníky porúčala na konci šiestej série.Bolo to jej vlasnté rozhodnutie av tom čase klebetilo, že za ním stáli zásnuby jej hereckého kolegu Iana Somerhaldera (predstaviteľ Damona) s ktorým Nina neprežívala vzťah len v seriáli, ale aj v skutočnom živote. Hovorilo sa, že rozchod a jeho následný vzťah s herečkou Nikki Reed ju vraj zasiahol natoľko, že už po jeho boku nedokázala pracovať. 

Nina Dobrev z Upírskych
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Warner Bros Television)

Tvorcovia sa teda s jej odchodom vysporiadali tak, že jej postavu dočasne zabili, seriál pokračoval bez nej, no a napokon herečku presvedčili, aby sa ako Elena vrátila aspoň v poslednej epizóde záverečnej ôsmej série, ktorú ukončili tak, že Elena a Damon spolu konečne mohli žiť normálny život. 

Po skončení Denníkov však Ninina hviezda zhasla a herečke sa doteraz nepodarilo vrátiť sa na výslnenie, hoci si strúhla ešte zopár rolí v menej úspešných projektoch.

Nina Dobrev z Upírskych
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Warner Bros Televison)

No a výrazne sa zmenila aj jej vizáž. Hoci bola vždy štíhla, nechýbali jej ženské krivky a v denníkoch pôsobila akosi "zdravšie". Aktuálne je herečka pomerne vychudnutá a v tvári pôsobí oveľa staršiie, než na svoj skutočný vek - 33 rokov. Aha, ako teraz vyzerá! 

Viac o téme: Nina DobrevElenaUpríske denníky
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu