Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Toto už Minh TOTÁLNE prehnal: Nehorázna DRZOSŤ

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - On je skrátka nepoučiteľný! Už od samého začiatku svojho pôsobenia na Farme sa 20-ročný Minh netají tým, že do šou sa prišiel hlavne zviditeľniť. Zrejme práve preto má väčšinu diania na statku na háku, nemá žiadny vzťah k zvieratám a čo sa týka rešpektovania akýchkoľvek autorít... No, škoda hovoriť. Ale najnovšie to už naozaj prehnal!

Minh sa už stihol pochytiť s každým a stalo sa akýmsi pravidlom, že farmári často čelia jeho výuchom a drzým poznámkam. Mladý súťažiaci dokázal, že nerešpektuje naozaj nikoho, jeho totálne drzé a neúctivé poznámky už adresoval dokonca aj hospodárovi Martinovi, ktorý má byť na Farme najvyššou autoritou. Nehovoriac o tom, že by vzhľadom na svoj pokojne mohol byť jeho otcom. 

Toto už Minh TOTÁLNE
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Najnovšie ale Minh naozaj prerazil dno. Na Farmu totiž kvôli zabíjačke zavítajú dvaja starší muži - mäsiari. Ich úlohou bude pomôcť súťažiacim pri tejto veľkej farmárskej udalosti a ukázať im, ako následne spracovať všetko mäso. Farmári sa na tento deň mimoriadne tešili a mäsiarov si aj patrične uctili. 

Teda až na Minha. Ten bude mať opäť problém s tým, že si niekto dovolí hovoriť mu, čo má robiť. Prácu na zabíjačke ofrfle ako "špinavú robotu", niekoľkokrát sa vyjadrí, že on toto skrátka robiť nebude a na jedného zo starší mäsiarov dokonca vybehne s tým, nech na neho ani nerozpráva. No to ani zďaleka nie je všetko, čo si dovolí...

Via uvidíte už v dnešnej epizóde Farmy! 

Toto už Minh TOTÁLNE
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: FarmaMinh
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu