Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Je rozhodnuté! FINÁLE markizáckej šou Love Island: TOTO je víťazný pár!

Diváci rozhodli o víťazovi Love Islandu. Zobraziť galériu (4)
Diváci rozhodli o víťazovi Love Islandu.

KANÁRSKE OSTROVY - Druhá séria markizáckej reality šou Love Island v nedeľu večer vyvrcholila veľkým finále. O priazeň divákov zabojovali tri páry - Denisa + Kryštof, Lucia + Martin a Sabina + Zbyněk. A diváci rozhodli. Tento pár vyhral 75 tisíc eur!

V nedeľu večer sa konalo veľké finále markizáckej reality šou Love Island. Tesne pred bránami posledného rozhodnutia vypadol pár Hanka + Jakub. Práve ich diváci chceli vo finále vidieť najmenej. V poslednej epizóde tak o rozprávkovú výhru 75 tisíc eur zabojovali zvyšné tri: Denisa + Kryštof, Lucia + Martin a Sabina + Zbyněk. 

A diváci opäť hlasovali - o tom, kto by mal šou vyhrať, rozhodovali prostredníctvom aplikácie Love Island. A je rozhodnuté. Na treťom mieste skončili Lucia s Martinom, druhé miesto obsadili Sabina so Zbyňkom a absolútnym víťazom druhej série šou Love Island sa stali Denisa s Kryštofom. Hneď po obrovskej radosti však prišla veľká skúška ich lásky.

3. miesto: Martin + Lucia

Je rozhodnuté! FINÁLE markizáckej
Zobraziť galériu (4)

2. miesto: Sabina + Zbyněk

Je rozhodnuté! FINÁLE markizáckej
Zobraziť galériu (4)

Každý z víťazného páru totiž zostal svoju obálku. V jednej bolo srdiečko a v druhej informácia o peňažnej výhre. Tú si vybrala Denisa. Bolo teda na nej, ako sa rozhodne - buď dá prednosť láske a o výhru sa s Kryštofom podelí alebo ... Mohla si celú sumu nechať a Kryštof by z finále odišiel nasucho. 

„Ja to nebudem nejako naťahovať, určite si volím lásku,“ zahlásila Denisa. Dvojica sa netajila tým, že by výhru využila najmä na spoločné cestovanie. Gratulujeme!

1. miesto: Kryštof + Denisa

Je rozhodnuté! FINÁLE markizáckej
Zobraziť galériu (4)

Viac o téme: Love Island
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu