Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Herci z Fontány pre Zuzanu po 37 rokoch: Ona stále krásna, ale... TOTO je fakt ten Olino?!

Fontána pre Zuzanu Zobraziť galériu (3)
Fontána pre Zuzanu (Zdroj: csfd.cz)

BRATISLAVA - Všetci starneme! A slávne tváre nie sú výnimkou. Diváci televízie Doma si dnes o 20:30 budú môcť vychutnať obľúbený romantický film Fontána pre Zuzanu, ktorý zachytáva príbeh prvej lásky zo sídliska. Pozrite sa spolu sa nami na to, ako sa rokmi zmenili krásna Zuzana a budúci automechanik Olino.

Fontána pre Zuzanu je nepochybne jeden z najobľúbenejších príbehov o prvej láske. Zuzana a Olino majú 15 rokov, skončili základnú školu a užívajú si posledné prázdniny pred nástupom na strednú školu. Zo Zuzany má byť gymnazistka, Olino je budúci automechanik. Svoje zručnosti sa rozhodne využiť aj tak, že Zuzane na dôkaz lásky opraví starú fontánu uprostred sídliska.

VIDEO: Ukážka z filmu Fontána pre Zuzanu. 

Krásnu Zuzanu stvárnila herečka Eva Vejmělková, ktorá mala v čase nakrúcania 16 rokov. Táto postava bola pre ňu priam osudovou. A to nielen preto, že sa stala najslávnejšou gymnazistkou Zuzanou v našich končinách, ale tiež preto, že dvakrát starší režisér Dušan Rapoš sa stal jej osudovým mužom. Dvojica spečatila svoju lásku svadbou v roku 2000 v Las Vegas a majú spolu dve dcéry.

Herci z Fontány pre
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Zuzaninu filmovú lásku - Olina stvárnil 20-ročný herec Jiří Bábek. Jeho poznávacím znamením bola hustá hriva. Tú by ste dnes už na hlave spomínaného herca nenašli. Fontána pre Zuzanu bola jeho prvá väčšia herecká úloha. Svojej profesii ostal verný. Pridal sa k tomu aj dabing a dramaturgia. V roku 1997 založil komornú činohru. Z prvého manželstva má dcéru a syna. V roku 2000 stretol svoju ďalšiu životnú partnerku, ktorá mu porodila dve dcéry. 

 

Herci z Fontány pre
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Fontána pre Zuzanu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu