Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Nepríčetný Minh dostal TVRDÝ TREST: Nervové zrútenie, krik a trieskanie a... Hrozí mu VYHADZOV!

Toto mu už zrejme neprejde! Zobraziť galériu (5)
Toto mu už zrejme neprejde! (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Dlho sa neudržal! Hoci sa posledné dni divákom zdalo, že drzý Minh sa konečne ako tak upokojil a začal sa správať normálne, opak je pravdou. Dôkazom toho je to, čo sa najnovšie udialo za spoločným stolom. 20-ročný Vietnamec totiž dostal trest za porušovanie pravidiel a po ňom chytil taký nervový záchvat, že mu za jeho vyčíňanie teraz hrozí vyhadzov z Farmy!

Alica tentokrát naozaj zasiahne a to poriadne tvrdo. So slovami, že Minh už dlhodobo porušuje pravidlá sa rozhodla potrestať ho. A to tak, že sa opäť stane sluhom. Alica zároveň dodá, že ho bude celý čas pozorne kontrolovať a ak Minh poruší pravidlá ešte 3-krát, na Farme definitívne končí.

Nepríčetný Minh dostal TVRDÝ
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Počas toho, keď to farmárom za stolom oznámila, sa Minh prestal kontrolovať, začal vrieskať a nepríčetne vyletel.Ako inak, on proste "robiť nebude". „Ty si sa už úplne načisto zbláznila? Vieš, kde mi môžeš ísť, Do riti! Ty kokos, ja nebudem nič robiť, chápete? Nič nebudem robiť," začne revať Minh, pričom, aby svoje slová ešte viac vyhrotil, si dokonca nechutne odpľuje za seba na zem.

Nepríčetný Minh dostal TVRDÝ
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Potom sa s krikom a tresknutím dverí odoberie do spálne farmárov, kde dramaticiky vezme svoj kufor a (opäť raz) sa začne baliť s tým, že on odchádza sám. V tom sa mu ale pokúsia zabrániť aj ostatní súťažiaci, na ktorých Ming začne vrieskať ako zmyslov zbavený, aby mu okamžite dali pokoj. 

No a ako celá táto farmárska dráma dopadne sa dozviete už dnes večer na obrazovkách Televízie Markíza! 

Nepríčetný Minh dostal TVRDÝ
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Nepríčetný Minh dostal TVRDÝ
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: FarmaMinh
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu