Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Habo po rokoch v Bez servítky: Do mačky! To bola POHROMA

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Hraj na ty ruky! Hraj na ten nôž! Už od prvej chvíle, ako sa v tohtotýždňovej zostave objavil mladík menom Nikolas Habo, bolo hádam každému jasné, že od neho bude mať každý veľké očakávania. Jeho otec a rovnako tak aj strýko totiž boli legendami kulinárskej šou Moja mama varí lepšie ako tvoja. Jeho varenie však nedopadlo najlepšie...

Keď sa povie Vilo Habo, množstvo Slovákov hneď vie, o kom je reč. Tento muž si získal popularitu v jojkárskej šou Moja mama varí lepšie, kde súťažil spolu so synom, i dvojičkou Petrom. Vďaka svojej šikovnosti, kulinárskym schopnostiam a svojskému prejavu si získal mnohých fanúšikov a neskôr vydal aj vlastnú kuchársku knihu. 

Vilo a Peter Habovci
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV JOJ)

Logicky sa očakávalo, že keď jeho synovec súťaži v šou Bez servítky, slávnemu priezvisku neurobí hanbu. A keď bolo z upútavky jasné, že mu otec a strýko prídu na pomoc, tak dupľom. Avšak príprava tejto večere nedopadla podľa predstáv.

Nikolas napríklad zabudol dať do cesta na piškótu vyšľahaný sneh z bielkov a musel cesto prerábať. Oveľa väčší prešľap však nastal pri hlavnom jedle. Svojim hosťom totiž podával nedopečené mäso. „Už keď som to prerezal, videl som, že je zle,” poznamenal sebakriticky. „Habova hviezda zhasla!” povedala na margo nevydareného hlavného jedla jeho súperka Julka. 

Habo po rokoch v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV JOJ)

Či sa Habovi podarilo svoje súperky presvedčiť aspoň programom, predjedlom a dezertom a či sa napokon stal víťazom tohto týždňa sa dozviete dnes o 17:50 na obrazovkách TV Joj. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu