Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

BRUTÁLNA hádka na Farme: Drzá Alex prerazila dno… Fuj, rodičia sa musia hanbiť!

Zobraziť galériu (9)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Už dnes večer nás na obrazovkách televízie Markíza čaká voľba druhého duelanta, teda súťažiaceho, ktorý sa v aréne postaví proti Alex. Tomu ale predchádzala debata, z ktorej zrejme nie je ťažké určiť, koho si 22-ročná majiteľka psieho salóna vyberie. Už počas dňa upozorňovala, že večer chce za stolom niečo dôležité povedať. A, ako sa ukázalo, mala v pláne sa opäť raz pustiť do Natálie...

Aj keď sa zdalo, že by debata mohla prebehnúť v relatívnom pokoji, už v priebehu pár sekúnd sa to zvrhlo na brutálnu hádku. „Traja ľudia zaútočili na mňa, na 20-ročnú babu. A ja rozumiem tomu, že si v živote dokázala veľa vecí a niekam si sa dostala a že máš nejaké ego, lenže..." začala Alex a tu pokojne mohla skončiť. V pokračovaní totiž všetko čo povedala, vyvrátila a začala provokovať.

„...Ja poznám ľudí, ktorí v živote dokázali omnoho, omnoho viac a nikdy v živote sa takto k ľuďom nesprávali," hovorila ďalej Alex, ktorá zrejme zabudla na to, ako chodila Natáliu vyslovene provokovať rôznymi poznámkami, akoby si nemala ako inak krátiť chvíle a neustále mala potrebu ju rozoberať so všetkými okolo, hoci práve ona opakovane od Natálie žiadala, aby sa k nej nevyjadrovala. 

BRUTÁLNA hádka na Farme:
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: TV Markíza)

Natáliu potom za stolom obvinila, že sa k nej správala ako zviera. „Nepotrebujem ťa k životu, len som ti chcela vlastne povedať, že niekedy je ľudskosť viac ako nejaké ego po*ebané," vyjadrila sa Alex krátko predtým, ako začala Natáliu urážať a na ľudskosť sama tiež akosi zabudla. Dievčatá si potom vzájomne začali vyčítať, čo videli v televízii a ako ich konflikt vlastne začal. 

BRUTÁLNA hádka na Farme:
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: TV Markíza)

„Ja som nezaútočila na teba, moja," povedala Alex Natálii, po čom ju Natália požiadala, aby ju neoslovala "moja". „Budem ti hovoriť, ako chcem," pokračovala 22-ročná blondínka, ktorej samej už o chvíľu vadilo, keď jej Natália povedala "moja zlatá".  Alex potom vyčítala Natálii, že v minulosti povedala, že sa správajú "ako je*nuté". Opätovne ale pozabudla na fakt, že svoju sokyňu označila za "je*nutú východniarku"

„Si sa správala ako také teľa 14-ročné. Že si sa ma pýtala, ako sa varí čaj. Tak ty sa potom nečuduj, že ti poviem, že si čupka. Tak už ty si retardovaná. Fakt akože," nakladala ďalej Alex, kým Natália sa po celý čas k nejakým nadávkam a osočovaniu vôbec neznížila a snažila sa udržať debatu aspoň na ako-takej úrovni. „No prosím, toto je to vizitka 20-ročného dievčata," krútila hlavou fitnesska a vyrátavala, čo sama Alex dokazovala. 

BRUTÁLNA hádka na Farme:
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: TV Markíza)

„Ty si jedno nevychované decko a nauč sa správať," dodala 40-ročná plavovláska. „Ja som sa nevedela správať? Sa pozri, jak sa správaš. Tvoje po*ebané správanie," išla ďalej mladá farmárka. „Ja som tiež videla, ako sa správaš. Nadávala si mi. Hlupaňa, čupka, sedlaňa, hlúpa východniarka," bránila sa o 20-rokov staršia športovkyňa, ktorá ani v tomto momente nevypustila vulgarizmy, aké na jej adresu Alex naozaj používala. 

Dievčatá sa potom ďalej hádali, no a Alex to mala potrebu zakončiť ďalšími urážkami  „Retardka. Nič v živote si nedokázala. Nič v živote si nedokázala," vyšlo z Alex na adresu niekoľkonásobnej majsterky sveta a Európy vo fitness, čím poprela to, čo sama hovorila na začiatku. Po tom už Tamás len tak pozeral, pľasol si po hlave a Alex chytil za rameno, aby to ukončil. 

BRUTÁLNA hádka na Farme:
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: TV Markíza)

BRUTÁLNA hádka na Farme:
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: TV Markíza)

Rovnako ako ďalší farmári, aj on mal na celú vec svoj názor. „Ja si nedovolím takto rozprávať so starším človekom. Čiže u mňa u Alex tá pokora chýbala. Kľud, ten absolútne chýbal,"  povedal Tamás. Alex nechytil stranu ani Šimon, ktorého hnevalo, k akému správaniu sa Alex znížila a vyčítal jej, že sa mohla rozprávať omnoho kultivovanejšie.

BRUTÁLNA hádka na Farme:
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: TV Markíza)

„Alex sa úplne strápnila na plnej čiare. Chcela zasa akože vyzerať dospelo a múdro. Tak sa snažila to nejako dať, ale potom vlastne len dokázala, že nie je výspelá. Ani múdra," zhodnotila zasa Giuliana, s ktorej názorom sa stotožňuje aj mnoho divákov, pričom väčšina z nich usúdila, že pravdu má Natália. A síce, že Alex je naozaj nevychovaná, drzá a absolútne sa nevie správať. Drobnej bondínke v diskusiách odkazujú, že byť jej rodičmi, naozaj by sa za ňu hanbili. 

No a po celom incidentne už nasledovala voľba druhého duelanta a riešenie celej debaty. Ako to dopadlo, sa dozviete už dnes večer na Markíze! 

BRUTÁLNA hádka na Farme:
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: FarmaAlexNatália
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu