Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Drsné podmienky pre moderátorky Televíznych novín: Na TOTO si musia dávať POZOR, inak… Majú problém!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TV Nova)

PRAHA - Na to, aby človek mohol byť moderátorom v televízii, musí spĺňať určité podmienky. Či už ide o dar reči, zodpovednosť, pohotovosť či príjemný vzhľad... Moderátorky z českej televízie Nova majú navyše jednu podmienku, na ktorú si musia dávať veľký pozor. Ak ju porušia, majú problém!

Informovať divákov je jedna vec, no estetická stránka uvedenia správ je pre českú televíziu Nova tiež prioritou. Moderátori Televíznych novín majú drsné podmienky, ktoré musia spĺňať a na ktoré si musia dávať pozor. A nie je to len o distingvovanom prejave a upravenom vzhľade... Moderátorky správ si musia dávať obrovský pozor aj na svoju váhu.

Drsné podmienky pre moderátorky
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV Nova)

Len čo ručička na váhe ukáže o trochu vyššie číslo, okamžite sa rozsvieti červený výkričník. „Sme prísne strážení. Keď priberiem kilo, dve, niekedy sa podarí aj viac, tak dostanem upozornenie a musím schudnúť. Práve teraz som vo fázy, kedy by som si mala dávať pozor, aby som sa vošla do kostýmu,“ priznala Veronika Petruchová v rozhovore pre Super.cz

Moderátorky majú totiž v Televíznych novinách pevne daný dress code. Kostýmy a šaty im pripravujú kostymérky, a preto nie je dobré, ak im váha kolíše. Musia sa totiž do prichystaných outfitov zmestiť. 

Viac o téme: Televízne noviny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu