Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

PODVOD v dueli?! Michal vraj porušil pravidlá... Markíza REAGUJE!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Pocity zo sobotňajšieho farmárskeho duelu sú ešte stále vyhrotené. A to najmä preto, že z hry sa musel porúčať Šimon, ktorý bol favoritom drvivej väčšiny divákov. Tí majú zato, že spoločne s Dagmar mali získať ešte jeden bon a mať tak šancu hrať ďalej. Podľa fanúšikov totiž Michal v jednej z disciplín podvádzal a porušil pravidlá!

Druhou disciplínou bolo pílenie dreveného ježka. „Úlohou v tejto disciplíne bude dostať chudáka ježka von z klietky tak, že mu postupne prepílite všetky potrebné pichliače.Keďže na Farme ste sa toho napílili skutočne veľa, nerobí vám problém píliť pekne a čisto, takže všetky pichliače musíte prepíliť, nemôžte ich lámať,“ vysvetlil im ešte pred štartom. 

PODVOD v dueli?! Michal
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Po ňom začali všetci pílíť ako o život a Šimon do toho išiel s takou vervou, že zdolával jeden pichliač za druhým. Tesne pred koncom zostali obom dvojiciam dva. Tu sa ale Michal vynašiel a napriek tomu ježka z klietky vytiahol tak, že pichliače zlomila drevená obruba na vrchnej časti klietky. Takýto manéver ale Marek v pravidlách neobjasnil a nebolo zrejmé, či sa to týka iba zákazu lámania počas pílenia alebo je to jedno, keďže hlavnou pointou je ježka vytiahnuť. 

PODVOD v dueli?! Michal
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

A práve preto mnohí začali mať pochybnosti, že Michal na základe úvodných slov Mareka Fašianga porušil pravidlá a Dagmar so Šimonom mali získať bod, čím by si ešte zabezpečili jednu ďalšiu disciplínu, ktorú mohli vyhrať a dostať sa tak späť na Farmu. My sme preto oslovili Markízu s otázkou, ako to teda je a či k porušeniu pravidiel skutočne prišlo. 

„Pravidlá každej disciplíny sú pri nakrúcaní riadne vysvetlené, vo vysielaní na TV obrazovke sa môže stať, že odznejú v skrátenej verzii. Všetky pravidlá sa detailne a zrozumiteľne vysvetľujú súťažiacim počas skúšky duelu, či moderátorom Marekom Fašiangom, ale aj réžiou programu. Toto bolo riadne dodržané. Je na subjektívnom rozhodnutí súťažiaceho, či sa rozhodne vytiahnuť ježka aj keď nie sú odpílené všetky pichliače. Michal s Martinou sa rozhodli zariskovať a vyšlo im to," povedala nám Andrea Macáková, šéfka markizáckeho PR oddelenia. Z jej stanoviska je teda zrejmé, že pravidlá porušené neboli a Michalovi skrátka jeho odvaha priniesla šťastie. 

PODVOD v dueli?! Michal
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

PODVOD v dueli?! Michal
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: FarmaDuelMichalDagmarŠimonMuffy
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu