Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

ROZHOVOR s Natáliou z Farmy: Alex sa NEOSPRAVEDLNILA úprimne, Dagmar ju šokovala a... TAKTO na urážky reagovali jej blízki!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Maarty)

BRATISLAVA - Už tento víkend nás čaká zavŕšenie 14. série Farmy, ktoré diváci uvidia v sobotu večer v živom prenose na Makríze. My sme sa ešte predtým stihli rozprávať s jednou z najvýraznejších súťažiacich tejto sezóny - fitnesskou Natáliou Lenártvovou, ktorá na Farme prežila mimoriadne krušné chvíle, a to najmä kvôli drzej Alex, ktorá mala neustálu potrebu rozdúchavať konflikty. To ale ani zďaleka nie je všetko, čím si temperamentná športovkyňa musela prejsť...

Natálii sme sa na úvod pýtali práve na súboj Alex. Ich preťahovanie totiž vraj trvalo neuveriteľných 50 minút. Po pikoškách k ich duelu prišlo aj na tú najpretriasanejšiu tému. Alexino nevhodné správanie za stolom a aj na ospraveldnenie, ktoré potom napísala Natálii prostredníctvom Instagramu. Zaujímalo nás, či si Natália myslí, že to bolo úprimné a myslené vážne. 

„Ja si myslím, že to bolo neúprimné, pretože ak človek z úst niečo vypustí a urazí človeka v nejakom afekte, stane sa to raz. Ale to sa dialo celú, celú dobu počas Farmy," povedala nám. Prezradila nám, že napriek tomu, že sa snažila zachovať relatívny pokoj, mala čo robiť, aby situáciu za stolom zvládla.

ROZHOVOR s Natáliou z
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

„Mala som čo robiť, aby som to ovládla, ale vedela som, že 99% ľudí by reagovalo útokom. Možno to očakávala a možno to bola provokácia. Neviem. Ale povedala som si, že ja budem ten človek, ktorý ukáže mentálnu silu," vysvetlila nám Natália.

ROZHOVOR s Natáliou z
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Maarty)

V rozhovore nám prezradila ešte oveľa viac. Vyjadrila sa k tomu, ako ju svojím spravním šokovala Dagmar, niekoľko slov venovala aj Michalovi a opísala nám svoje pocity z toho, čo po vypadnutí videla v televízii. Ďalej nám prezradila to, ako na osočovanie od Alex reagovali jej najbližší a... Pre fanúšikov Natálie máme super správu! 

Fitnesska totiž nedávno dokončila svoju prvú knihu so zdravými receptami, ktorú si jej fanúšikovia doslova vypýtali. Volá sa 30 dní diéty s Naty a...  Viac sa dozviete v našom videu vyššie! 

ROZHOVOR s Natáliou z
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

 

Viac o téme: Farma
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu