Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Toto je BOMBA! Do markizáckeho Let's Dance mieri hviezda SVETOZNÁMEJ TELENOVELY... Fanúšičky odpadnú!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Nová séria Let's dance sa nezadržateľne blíži, no a pred pár dňami televízia začala oznamovať aj mená budúcich prominentných súťažiacich. Ako prvého zverejnili svetoznámeho športovca, hokejovú hviezdu Mariána Gáboríka. A človek by si pomyslel, že práve on bude tým "najväčším menom" celej šou. Lenže nie... Neuveríte, koho ďalšieho sa Markíze podarilo zlákať!

Mnohí by si pomysleli, že Gáborík v šou nebude mať mužskú konkurenciu, keďže má obrovskú výhodu. Jeho manželkou je totiž krásna Ivana Gáborík, ktorá v šou Let's dance ešte s priezviskom Surovcová pôsobila ako profesionálna tanečnica po boku rôznych známych osobnostíl. Marián má teda doma hotový poklad, ktorý mu určite pomôže dostať sa čo najďalej. 

Mario Cimarro
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: koláž Telkáč)

Lenže teraz prichádza niekto, kto má tanec v krvi. Teda, minimálne latino. Televízia Markíza aktuálne oznámila, že sa jej do šou podarilo zlákať svetoznámeho herca Maria Cimarra, ktorého meno je známe najmä fanúšikom telenoviel. Mario sa na slovensku preslávil ako predstaviteľ Juana Reyesa v seriáli Skrytá vášeň.

V telenovele bola jeho partnerkou krásna Norma, no v realite sa jeho srdce podarilo získať pôvabnej Slovenke Bronislave Gregušovej, s ktorou je tento fešák zasnúbený a v auguste sa stali rodičmi dcérky Briany. A rodinka teraz istý čas pobudne na Slovensku, keďže Mario sa bude každú nedeľu zvŕtať na parkete. 

Toto je BOMBA! Do
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram M.C.)

Práve jeho dve milované dievčatá sú vraj dôvodom, prečo Cimarro ponuku účinkovať v Let's dance prijal. „Kvôli mojej snúbenici Broni a mojej dcére Briane, aby som mohol byť k nim bližšie a spoznal ich korene. Do skorého videnia, Slovensko," povedal pre markiza.sk sexi "Juan", ktorého už čoskoro opäť uvídime na obrazovkách, Tak čo, tiež sa neviete dočkať?

 

Viac o téme: Mario CimarroLet's danceSkrytá vášeňJuan Reyes
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu