Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Diváci RTVS ZAPLAČÚ: Po 13 rokoch KONČÍ aj TÁTO obľúbená relácia!

Je KONIEC! Zobraziť galériu (5)
Je KONIEC! (Zdroj: rtvs)

BRATISLAVA - A je koniec! Keď pred necelými dvomi rokmi RTVS oznámila, že v relácii Tajomstvo mojej kuchyne končí jej hlavná tvár - herečka Kamila Magálová, fanúšikovia pokračovaniu tohto formátu neveštili nič dobré. Populárnu umelkyňu vtedy nahradil spevák Robo Papp, ktorý varil po boku šéfkuchára Gaba Kocáka. Lenže táto dvojica sa veľmi neujala a po zhruba roku známy muzikant na obraze skončil...

Kocák sa síce na obrazovkách udržal, no Pappa potom v relácii prestriedali ďalšie známe tváre, ktoré sa menili v pravidelnom intervale po 4 týždňoch. Na obraze si teda diváci mohli užiť umelkyne ako Karin Haydu, Zdenka Studenková či Karína Brychtová, ktoré predviedli, že sú v súkromí skvelými gazdinkami. 

Diváci RTVS ZAPLAČÚ: Po
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: rtvs)

Diváci RTVS ZAPLAČÚ: Po
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: rtvs)

 A v televízii si zrejme mysleli, že takéto osvieženie  v podobe celebritných moderátoriek a zmodernizovaného konceptu prílaka divákov späť, avšak zdá sa, že zmeny sa skrátka neujali. Najnovšie totiž mnohých zarmútila správa, že Tajomstvo mojej kuchyne na obrazovkách končí, a to po 13 rokoch od začiatku vysielania, pričom sa tak stalo približne dva roky potom, čo zo šou odišla jej hlavná hviezda Kamila Magálová. 

Podľa informácií portálu Mediaboom.sk ale fanúšikovia kulinárskych šou vôbec nemusia smútiť., RTVS vraj na obrazovky už onedlho prinesie úplne nový koncept, vďaka ktorému si diváci neužíju len tipy na skvelé recepty, ale aj poriadnu šou! 

Diváci RTVS ZAPLAČÚ: Po
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: rtvs)

Diváci RTVS ZAPLAČÚ: Po
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: rtvs)

Viac o téme: Tajomstvo mojej kuchyne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu