Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Barón ODMIETOL ZÁPAS s Kristiánom: Nikdy v živote… Krpatý potkan!

Zobraziť galériu (4)

BRATISLAVA - Koniec uplynulého roka patril výzve Fight Night Challenge, kde sa proti sebe v ringu postavilo mnoho známych osobností. Do výzvy sa zapojili aj traja účastníci poslednej série Farmy - Šimon, Kristián a Barón. A práve posledný dvaja menovaný páni sa postarali o kauzu, ktorá nemá konca kraja...

Zápas Šimona a Kristiána dopadol remízou. Barón také šťastie nemal - raper Flexking ho v druhom kole poslal k zemi, keď mu zasadil K.O. A Barón sa z prehry spamätával len ťažko. Po jeho zápase sa do ringu vrátil Kristián, ktorý sa rozhodol bývalého farmárskeho kolegu vyzvať. 

A venoval mu aj niekoľko extrémne nepríjemných slov, pričom nevynechal ani tvrdé vulgarizmy. „Podľa tvojich rečí som čakal, že tento zápas vyhráš. Ale zasa sa ukázalo, že si mal len veľkú hubu, takisto ako si ju mal aj na Farme a po Farme," začal Kristián, no a potom vyhlásil, že si to chce najbližšie s Barónom rozdať v ringu.

Barón ODMIETOL ZÁPAS s
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FIGHT NIGHT CHALLENGE)

Ten ale o súboj s Kristiánom zjavne nemá záujem, Za všetko hovorí jeho posledné vyjadrenie na Instatrgrame. „Kamaráti, dostalo sa mi do uší, že Tamás ma vyzýva, Kiko ma vyzýva a nievem kto...V živote ten zápas nezoberiem. Že ten jeden krpatý potkan hnusný z Mošone či z kadiaľ z riti je… V živote zato, jak sa zachoval, že som prehral zápas a mi dal do s*urvených chudákov a neviem čo mi tam nadáva," začal Barón. 

Barón ODMIETOL ZÁPAS s
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FIGHT NIGHT CHALLENGE)

„To je úplne bez šance a ja poviem, s kým pôjdem. Všetci chcete moju slávu, všetci so mnou chcete boxovať a všetci sa chcete sa na mne priživiť. Ale ja sa rozhodnem, s kým pôjdem, chlapci. Takže, ja sa vás pýtam iba jedno.. Všetci ma tu vyzývate, ale kto chce s vami boxovať. Nikto," dodal Barón, ktorý sa ešte nezabudol pochváliť svojimi dosahmi na sociálnych sieťach. 

Barón ODMIETOL ZÁPAS s
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Youtube/Fight Night Challenge)

Viac o téme: Farma 14KristiánBaron
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu