Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Gáborík tesne pred ŠTARTOM Let's Dance: Museli ho OPEROVAŤ!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram M.G.)

BRATISLAVA - Televízia Markíza avizovala, že na svoje obrazovky už čoskoro prinesie ďalšiu sériu tanečnej šou Let's Dance. A známe sú už aj prvé mená súťažiacich. Okrem hviezdneho Maria Cimarra (51), sa v úlohe tanečníkov predstavia aj bývalí hokejisti Boris Valábik (36) a Marián Gáborík (40). Posledného z menovaných však tesne pred štartom projektu potrápili zdravotné problémy. Musel podstúpiť operáciu!

Marián Gáborík je jednou z prvých potvrdených tvárí novej série markizáckej šou Let's Dance. Zatancuje si tam po boku hviezdy telenoviel Maria Cimarra a kolegu z ľadovej plochy Borisa Valábika. Ešte predtým, ako celý tréningový kolotoč odštartuje, si však bývalý hokejista potreboval dať doporiadku zdravotné problémy. 

Počas sviatku Troch kráľov podstúpil svoju už 14. operáciu, počas ktorej mu dávali dokopy poškodené koleno. „Ešte ma čakajú nejaké kozmetické úpravy, predtým ako vás budem baviť v Let's Dance, takže... No a to znamená atroskopia kolena. Nebojte sa, všetko zvládneme,“ informoval dnes svojich fanúšikov na sociálnej sieti Instagram.

A ozval sa im aj po zákroku. „No, tak už to mám za sebou, všetko dopadlo dobre. Som happy jak dva grepy ešte po narkóze, tak pozdravujem vás a teším sa, že za chvíľočku budem môcť sa aj hýbať na tom parkete,“ dodal Gáborík, ktorý operáciu podstúpil doslova v hodine dvanástej. Hoci presný dátum štartu Let's Dance ešte nie je známy, vhľadom na promo Markízy sa dá predpokladať, že to bude už v najbližších týždňoch. 

 

 

Viac o téme: Let's DanceMarián Gáborík
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu