Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nový seriál na Markíze VYTOČIL MAMIČKY: Ako ste TOTO mohli urobiť DEŤOM?!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - So seriálovými novinkami to v tomto období v televíziách len tak praská vo švíkoch. Dlho očakávanú novinku aktuálne nasadila aj televízia Markíza, ktorá v pondelok večer odvysielala seriál Mama na prenájom. No a ako to už býva zvykom, napriek mnohým pozitívnym odozvám sa našli aj takí, ktorí okamžite začali kritizovať...

Príjemná oddychovka v podobe seriálu Mama na prenájom sa okamžite po prvej epizóde stretla s dobrými reakciami. Diváci oceňujú, že dve hlavné postavy stvárňujú menej okukané tváre a nápaditý je aj dej. Lenže, popri užívaní si televíznej pohody, chémie medzi hercami a vydarenými vtipnými scénkami prišiel moment, ktorý bol pre divákov tŕňom v oku.

Teda, najmä čo sa týka slovenských mamičiek. V seriáli totiž odznelo, že Ježiško neexistuje, čo okamžite postavilo do pozoru niektoré diváčky, ktoré majú doma malé ratolesti. „Na začiatok dobré... Ale vzhľadom na to, že to pozerajú deti a v prvej časti odprezentovať, že Ježiško neexistuje a pozerajú to deti, ktoré veria ešte, že existuje, ma dosť nahnevalo," myslí si pani Zuzana. 

Nový seriál na Markíze
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

„Mňa zarazilo to s tým Ježiškom, že to si naozaj mohli odpustiť. Akurát som mala deti pri TV. Ale našťastie nezaregistrovali," hovorí zasa ďalšia diváčka, pričom komentárov ohľadom Ježiška sa našlo v diskusiách na sociálnych sieťach rovno niekoľko. Na druhej strane treba uznať, že Mama na prenájom je na obrazovkách riadne označená značkou, ktorá hovorí, že seriál je určený pre divákov OD 12 rokov. 

A tejto vekovej kategórii by už zistenie ohľadom vianočných prekvapení veľmi nemalo robiť problém, čím oponuje ďalšia skupina divákov. „Tak ja neviem, dieťa, ktoré verí v Ježiška, asi nemá vek na to, aby večer sedeli pred takýmto seriálom. A je to tam aj označené," zastávajú si Markízu. A čo si o tom myslíte vy? 

Nový seriál na Markíze
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu