Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Ďalší PREŠĽAP Geissenovcov po návšteve Slovenska: Carmen nevie prísť Sulíkovi na meno!

Richard Sulík a Carmen Geiss
Richard Sulík a Carmen Geiss (Zdroj: Ján Zemiar a Facebook)

BRATISLAVA - Keď TOTO uvidí Ríííchááárd! Už dnes večer si fanúšikovia Geissenovcov budú môcť na obrazovkách RTL2 vychutnať prvú epizódu z ich potuliek po Slovensku. Vyzerá to však tak, že pri propagácii im akosi chýba typická nemecká dôslednosť. Aha!

Keď Geissenovci minulý rok zavítali na Slovensko, spôsobili poriadny rozruch. Rušno okolo nich je aj v týchto dňoch, keď na obraz mieria zábery z ich návštevy u nás. Žiaľ propagácia ich televízej šou neprebieha v najlepšom duchu...

Tvorcovia sa najskôr postarali o trapas, keď našu krajinu spočiatku prezentovali ako Slovinsko. Škandál vyvolali aj zábery, ktoré vznikli na Bratislavskom hrade, kde dcéry pracháčov bez hanby ničili zrkadlá. 


Mohlo by vás zaujímať:

Návšteva Geissenovcov na Slovensku už v telke: Preboha, to je TRAPAS!

Prvé TV zábery Geissenovcov na Slovensku: Ľudia sú POBÚRENÍ... Toto je NAJVYŠŠÍ LEVEL HLÚPOSTI!


Spomínaná upútavka z ich návštevy Bratislavského hradu bola nakoniec zo sociálnych sietí vymazaná a nahradili ju iné. Divákov lákala k obrazovkám aj samotná Carmen. A hoci si dobre pamätala, že boli na Slovensku a nie v Slovinsku, meno muža, ktorý ich sem pozval a sprevádzal ich tu, sa jej do pamäte akosi nevrylo. Richarda Sulíka totiž nazvala Richard Sulek :) 

Viac o téme: GeissGeissenovci
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu