Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Divaci Markízy v NERVOCH: Nemôžu ZNIESŤ tohto človeka… NENÁVIDÍME ho!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Markíza u divákov už tradične valcuje popredné priečky sledovanosti. Dôkazom toho sú rovno tri ich aktuálne seriály - Mama na prenájom, novinka Klamstvo a takisto aj Dunaj, k vašim službám. Vo všetkých troch seriáloch televízia stavila na neokukané tváre, ale takisto aj hviezdne mená. A v Dunaji je jedným z nich herec a operný spevák Filip Tůma, ktorý medzi divákmi vyvolal obrovské vášne...

V seriáli "Dunaj, k vašim službám" si vyslúžil Filip jednu z hlavných úloh. Ostrieľaný herec stvárňuje postavu Antona Holubca, riaditeľa obchodného centra, ktorý je mimoriadne striktný, bezcitný a neštíti sa ani sexuálneho obťažovania či nechutného vydierania. Počas prvých dielov boli niektorí diváci zaskočení, že takúto úlohu dali tvorcovia práve Filipovi. 

Divaci Markízy v NERVOCH:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Predsa len, Tůma väčšinou hrá pozitívne charaktery, no a aj mimo hereckých úloh ho ľudia poznajú ako príjemného a pozitívne naladeného muža. Lenže teraz... Teraz sa ukazuje, že Filip nemá ani najmenší problém zahrať postavu, ktorá má úplne iný charakter. A vďaka svojmu nadaniu dosiahol to, že diváci seriálu Dunaj ho milujú a zároveň aj nenávidia. 

„Ja mám také nervy na toho Tůmu, že nahlas hreším jak pohan. Ale hrá to dobre," píše pani Alena. „On to vie tak zahrať a vžiť sa do tej úlohy... Akože klobúk dole. Neznášam ho tam, ale hrá to bravúrne a sedí mu to," napísala v diskusii na sociálnych sieťach ďalšia fanúšička markizáckeho Dunaja. 

„Bože, neskutočne to hrá ten Tůma. úplne ho nenávidíme. A zároveň obdivujeme. Toto je za nás doma jeho najlepšia rola," zdieľala svoj názor zasa Martina, ktorej názor si vyslúžil desiatky lajkov. Nuž, nezostáva nič iné, než uznať, že Filip je naozaj famózny herec, ktorý sa dokáže každej postavy chopiť na 100% a aj napriek tomu, že hrá nepríjemný charakter, ľudia si uvedomujú, kým je v  skutočnosti a jeho kvality sú schopní oceniť. Klobúk dole!

Divaci Markízy v NERVOCH:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Filip TůmaDunaj
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu