Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Potetovaná nevesta z markizáckej šou: Takto vyzerá BEZ DREDOV... Wau, veď to je INÁ ŽENA!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Už tento piatok nás čaká druhá epizóda šou Ruža pre nevestu, ktorá medzi divákmi absolútne valcuje. Televízii sa podarilo dať dokopy partiu 18-tich perfektne rôznorodých žien, o a už po premiérovej časti bolo jasné, že sa bude na čo pozerať a diváci sa rozhodne nebudú nudiť...

Už na prvý pohľad je jednou z najvýraznejších žien 24-ročná Tereza Kosecová, ktorá sa žíví ako manažérka sociálnych sietí. Počas prvej epizódy mnohých prekvapila, a to rovno dvojnásobne. Najprv svojím nie úplne typickým výzorom. "Na prvú" totiž pôsobí ako poriadna dračica. Je potetovaná od hlavy až po päty a na extravagancii jej pridávajú aj čierne dredy. 

Potetovaná nevesta z markizáckej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Potetovaná nevesta z markizáckej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Druhým a naozaj príjemným prekvapením je jej vystupovanie. Hoci by si človek povedal, že bude veľký extrovert a vie spôsobiť rozruch, Tereza je veľmi príjemná a rozhľadená žena, nemá potrebu robiť zbytočné škandály a je jasné, že v hlave to má úplne upratané. 

A pokiaľ ju niekto súdi len podľa výzoru... Nuž, pozrite sa ako táto charizmatická čiernovláska vyzerá bez dredov a výrazného mejkapu. Wau, to je kočka! 

Potetovaná nevesta z markizáckej
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram T.K.)

 

Viac o téme: Tereza Kosecová
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu