Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Pôvabná Alenka zo seriálu Dunaj: FOTO Takto vyzerá mladá herečka v CIVILE!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Seriál Dunaj, k vašim službám patrí k najpopulárnejším projektom, ktoré za posledné týždne Markíza uviedla. Televízia si dala záležať, aby sa na pľaci objavili aj nové, neokukané no zároveň talentované herecké osobnosti a medzi ne jednoznačne patrí aj pôvabná Lesana Krausková, ktorá stvárňuje postavu predavačky Alenky...

Šarmantná herečka si po prvých epizódach dokázala získať srdcia tisícok divákov. Tým sa páči najmä jej príjemný a nenásilný prejav, nehovoriac o jej prirodzenej kráse. Ak by vás zaujímalo niečo z jej súkromného života, Lesana vyštudovala herectvo na Cirkevnom konzervatóriu v Bratislave a aktuálne študuje muzikálové herectvo na JAMU v Brne.

Pôvabná Alenka zo seriálu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac sa o nej však len tak ľahko nedozviete. Teda, aspoň nie zo sociálnych sietí. Na rozdiel od jej mnohých mladých kolegov, ona na Instagrame nie je až taká horlivá a zrejme dobre zvažuje, čo na internete zverejnení. Na jej profile sa ale predsa len nachádza zopár fotiek z jej reálneho života, a tak môžete aspoň nakuknúť, ako herečka vyzerá "v civile". 

Pôvabná Alenka zo seriálu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Nečakajte ale žiadne odvážne či vyumelkované zábery. Je zrejmé, že Lesanu zaujíma príroda, kultúra, rada vyrazí na nejaký ten výlet, no a zároveň fandí prirodzenosti presne tak, ako v seriáli Dunaj. No uznajte.. Skutočne prekrásna mladá žena! 

Viac o téme: DunajLesana KrauskováAlenkaDunaj k vašim službám
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu