Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hviezdny Cimarro v Let´s Dance premáhal plač: Prehovoril o rodinnom trápení!

Mario Cimarro Zobraziť galériu (3)
Mario Cimarro (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Odkryl svoje súkromie! Štvrté kolo tanečnej šou Let´s Dance bolo mimoriadne emotívne. A to vďaka tomu, že bolo venované láske a súťažiaci v ňom hovorili o ľuďoch, ktorí pre nich veľa znamenajú. Mario Cimarro (51), hviezda telenovely Skrytá vášeň, pri tej príležitosti priznal, že jeho milovaná mama bojuje s vážnou chorobou.

 


Pozrite si tiež:

4. kolo Let's Dance: Krajčiovej SESTRA ako cez kopirák, Gáborík v SLZÁCH a... Títo FAKT VYPADLI?!


„Tento tanec venujem žene, ktorá mi dala všetko. Mojej mame. A taktiež, ak mi dovolíte, chcem ho venovať aj môjmu ockovi,” uviedol v dokrútke slávny herec, ktorého otec je už na druhom svete. 

Ako tiež prezradil, jeho mama Mária má zhruba už 10 rokov Alzheimerovú chorobu. „Má v sebe niečo tak jedinečné a špeciálne, o čo ju ani nás, nemôže táto choroba obrať. A tým je jej úsmev. Je ako náš malý Budha. Viete, malý Budha sa stále usmieva, však?” roznežnil sa Mario počas toho, ako rozprával o žene, ktorá mu dala život.

Hviezdny Cimarro v Let´s
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Hercova sestra odišla z práce, aby sa o ťažko chorú maminu mohla starať. „v tomto štádiu s nami  nedokáže komunikovať plynule, ale u nás doma reaguje na dva podnety. Prvým je mačka Caramelo a druhým hudba,” uzavrel Mario, ktorý v takej chvíli bežne zoberie svoju mamu do náručia a zatancuje si s ňou. 

Cimarro sa počas rozprávaní o rodičoch neubránil emóciám a bolo na ňom vidieť, že premáha plač. V hľadisku mu už tradične najviac držala palce jeho slovenská snúbenica Broňa Gregušová, s ktorou majú dcérku Brianu. 

Mario Cimarro so snúbenicou
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Let´s DanceMario Cimarro
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu