Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Sympatická Jojkárka sa vydala: Svadba v exotike!

Jana Veľasová Zobraziť galériu (4)
Jana Veľasová (Zdroj: Facebook J.V)

MAURÍCIUS - Už je z nej vydatá pani! Sympatická jojkárska redaktorka Jana Veľasová sa už pár dní pýši novým priezviskom. Dôvod je ten, že spolu s partnerom spečatili svoju lásku svadbou. Ako nám krásna nevesta v súvislosti s tým prezradila, ich veľký deň bol ako z filmu.

Meno Jany Veľasovej je divákom Jojky dobre známe. Už pár rokov sú totiž jej reportáže z východného Slovenska neodmysliteľnou súčasťou spravodajstva. Usmievavá blondínka momentálne prežíva v súkromí krásne chvíle. Našla totiž svojho osudového muža, za ktorého sa nedávno vydala. 

Sympatická Jojkárka sa vydala:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook J.V)

 

Ako nám Janka v súvislosti s tým prezradila, nechceli svadbu, kvôli ktorej by ona so ženíchom a ich blízkymi boli rok vopred v strese. „Chceli sme si tento výnimočný deň predovšetkým užiť a netrápiť sa, že niečo nevyšlo podľa predstáv,” povedala. Spoločne s partnerom zvažovali viaceré destinácie. „Nakoniec vyhral Maurícius,” dodala. 

Aj keď by sa mohlo zdať, že riešiť svadbu v exotike nie je jednoduché, nebolo tomu tak. „Formality vôbec neboli náročné na vybavenie. Stálo nás to asi pol hodinu času na dvoch úradoch v hlavnom meste. A potom sme už len vyberali kvety, tortu a hudbu - našu slovenskú,” povedala s úsmevom šťastná nevesta. Obrad prebehol na pláži pri západe slnka a svoje "áno" si dvojica povedala v angličtine. O dva dni neskôr dostali do rúk sobášny list. 

„Bolo to nádherné. Romantické a ešte krajšie, ako sme si predstavovali. Po obrade sme mali večeru na pláži a ráno raňajky do postele. Skrátka, ako z filmu,” uzavrela Janka, ktorej k priezvisku pribudlo aj to manželovo - Tóthová. 

Sympatická Jojkárka sa vydala:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: archív J.V)

Sympatická Jojkárka sa vydala:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: archív J.V)

Viac o téme: Jana Veľasová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu