Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Firma ponúka ODMENU 1000 dolárov: Stačí si pozrieť všetky časti Rýchlo sa zbesilo!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: cinemart)

LOS ANGELES - Len včera sme vás na Telkáči informovali, že do kín mieri záverečná 10. časť ságy Rýchlo a zbesilo, na ktorú sa tešia všetci skalní fanúšikovia. No a tí majú teraz šancu si pekne privyrobiť. Istá firma totiž ponúka tisíc dolárov a ďalších 100 k tomu, keď si niekto pozrie všetkých 10 častí. To vychádza na 20 hodín pozerania. TOTO je dôvod!

Rýchlo a zbesilo si od svojej prvej časti získalo obrovskú základňu skalných fanúšikov. Už čoskoro sa do kín dostane záverečná 10. časť... No najdú sa priaznivci, ktorí si aj staršie časti radi púšťajú stále dokola. A práve takých hľadá spločnosť Finance Buzz. Ako totiž informuje portál Unilad, zháňajú niekoho, kto si pozrie všetky časti ságy, za čo dostane odmenu tisíc dolárov. 

Firma ponúka ODMENU 1000
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: cinemart)

Potrebujú vraj niekoho, kto dokáže zhodnotiť poškodenie áut vo všetkých 10 filmoch. „Pred blížiacou sa premiérou Rýchlo a zbesilo 10 hľadáme niekoho, kto by si pozrel všetky diely série. To je viac ako 20 hodín ságy, počas ktorých budete sledovať poškodenia vo všetkých automobilových zráškach,“ píše sa na webe. Ich tím potom zistenia použije na odhadnutie poistného dopadu bezohľadnej jazdy v týchto filmoch. 

Spoločnosť, ktorá sa zaoberá financiami a poisťovníctvom, ponúka navyše ďalších 100 dolárov na pokrytie nákladov za streamovanie, lístky do kina či občerstvenie. Zástupcovia Finance Buzz sa vyjadrili, že pomáhajú ľuďom šetriť peniaze, a to platí aj pre poistenie ich áut. Záujemcovia o túto prácu musia mať trvalý pobyt v USA a hlásiť sa do 19. mája.

Firma ponúka ODMENU 1000
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: cinemart)

Viac o téme: Rýchlo a zbesilo
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu