Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Agent 007 sa s tým nebabre: Takéto ponuky sa len tak neodmietajú!

Daniel Craig Zobraziť galériu (2)
Daniel Craig (Zdroj: SITA)

Nie všetkým hercom ide len o peniaze. Respektíve môžeme povedať, že ak ich už majú dosť, môžu si vyberať. Najnovšie to potvrdil britský herec Daniel Craig, ktorý odmietol naozaj poriadny balík.

Na svetlo sveta sa nedávno vďaka šikovným hackerom dostal mail, podľa ktorého Daniel Craig odmietol lukratívnu ponuku spoločnosti Sony. Aktuálny filmový Bond mal totiž od japonskej firmy dostať 5 miliónov dolárov, ak by v najnovšej snímke o agentovi 007 používal práve jej smartfón. Okrem toho by si polepšil aj marketing snímky nazvanej Spectre, keďže elektronický gigant Sony by naň prispel sumou 18 miliónov dolárov.

Daniel Craig a Lea
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: SITA)

Ako sa ukázalo, odhliadnuc od ešte lukratívnejšej ponuky, s ktorou sa vytasila konkurencia v podobe Samsungu, existoval ešte jeden dôvod zamietnutia. "Okrem peňažného faktoru je tu, ako možno viete, aj faktor kreatívny. Samovi (režisér Mendes, pozn.) a Danielovi sa nepáči možnosť použitia mobilu od Sony. Myslia si, že Bond by používal iba ten najlepší kúsok, a podľa ich názoru ním smartfón od Sony nie je," píše sa v maile.


Mohlo by vás zaujať:Kuriózne pozadie nakrúcania novej bondovky: Chaos, úplatky... a táto kráska!


Snímku Spectre začali nakrúcať 8. decembra 2014 v anglických Pinewood Studios. Réžiu filmu má na starosti Sam Mendes, ktorý nakrútil aj predchádzajúcu bondovku Skyfall (2012). Okrem spomínaných sa v snímke predstavia aj Léa Seydoux (ako Madeleine Swann), Monica Bellucci (Lucia Sciarra), Ralph Fiennes (M), Dave Bautista (Mr. Hinx), Ben Whishaw (Q), Andrew Scott (Denbigh) či Rory Kinnear (Tanner). Film, ktorý by sa mal dostať do kín počas jesene, ponúkne zábery z Rakúska, Ríma, Maroka či Mexika.

Daniel Craig sa predstavil ako spomínaný agent 007 zatiaľ v troch snímkach - Casino Royale (2006), Quantum of Solace (2008) a Skyfall. Zahral si tiež vo filmoch akoLara Croft - Tomb Raider (2001), Cesta do zatratenia (2002), Po krk v extáze (2004), Mníchov (2005),Zlatý kompas (2007), Kovboji a votrelci (2011) či Muži, ktorí nenávidia ženy (2011). Jeho manželkou je herečka Rachel Weisz, s ktorou sa tajne zosobášil v roku 2011 za účasti štyroch najbližších ľudí.

Viac o téme: Daniel CraigJames BondSpectre007
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu