Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Vulgárnemu režisérovi ušli nervy: Všetkých poslal do...!

Uwe Boll
Uwe Boll (Zdroj: gallery.bollfans.com)

Nemecký režisér Uwe Boll sa do pamäte filmových fanúšikov zapísal predovšetkým množstvom braku, ktoré počas svojej dlhoročnej kariéry narútil. Zdá sa však, že momentálne mu už "pšenka nekvete".

Fanúšikovia mu totiž k blížiacej sa päťdesiatke, ktorú bude oslavovať 22. júna, pekný darček nedal. Boll zvykol v minulosti zneužívať nemecké daňové zákony, aby si dokázal financovať svoje projekty, avšak po zmene legislatívy mu bol tento zdroj sponzorovania zastavený. Boll sa preto pri zháňaní peňazí na už tretí diel jeho akčnej série Rampage rozhodol využiť Kickstarter, kde mu za určité výhody po vydaní filmu mohli na jeho nakrúcanie prispieť nielen jeho priaznivci.

Na crowdfundingovom webe mu však ľudia za požadovaný časový limi neprispeli požadovanou sumou (44 hodín do konca mu chýba niečo menej ako polovica), čo Uweho nahnevalo, a preto sa v poslednom odkaze celkom rozzúril. "Môj odkaz je jednoducho choďte do p**e, pretože toto je absurdné," vyjadril sa, pričom urážal aj naďalej a nakoniecdodal, že s takýmto zberaním peňazí už skončil. "Mám dostatok peňazí, aby som do konca života hral golf," trpko uzavrel.


Mohlo by vás zaujať:Zoznámte sa: Uwe Boll, najhorší režisér všetkých čias


Viac o téme: Uwe Boll
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu