Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Cestovateľské peklo: Tieto filmové výlety by ste zažiť určite nechceli

Pán prsteňov Zobraziť galériu (7)
Pán prsteňov (Zdroj: internet)

Zdajú sa vám cesty cez pol krajiny za prácou či štúdiom ako neznesiteľné peklo? Tak to by ste si mali vyskúšať byť v koži niektorých filmových hrdinov. S viacerými sa tvorcovia vôbec nemaznali. Práve ich náročné cesty by ste určite nechceli zažiť.

Titanic

Titanic
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: internet)

Pôvodný plán dostať sa vnajväčšom parníku až do New Yorku zlyhal, keď narazili na ľadovec. Pri veľkolepej rozlúčke si obrovskú katastrofu nikto nepredstavoval avšetci sa tešili zveľkých osláv adobrodružstva, ktoré bolo na dohľad. Nech to na začiatku vyzeralo akokoľvek úžasné, určite by ste si miesto na Titanicu sJackom ani Rosie nevymenili.


Nemožné byť spolu na celý život? Tieto hollywoodske páry vám dokážu opak!


Armageddon

Armageddon
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Touchstone Pictures)

Vydať sa do vesmíru stakou vyhliadkou, akú mala posádka chlapov, čo sastronómiou nemali nikdy nič spoločné, je poriadna odvaha. Vybrať sa totiž na takmer samovražednú akciu len aby zachránili Zem, to nejde len tak. Ešteže posádke velí Bruce Willis. Vkaždom prípade, podniknúť takúto cestu by mohol len blázon.

Pán prsteňov

Pán prsteňov
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: internet)

Od Krajinky až po Mordor. Frodo aj jeho spolupútnici už od začiatku vedeli, že to nebude ľahká cesta. Toľko prekážok čo ich postretlo, však nečakali ani vo sne. Iba samotná vzdialenosť určite dala zabrať. Nevraviac osvojských spolucestujúcich, magickej príťažlivosti prsteňa aneustálom prenasledovaní. Väčšina hrdinov síce cestu zvládla aprsteň sa podarilo zničiť, ale prežiť by ste to určite nechceli.


Atmosféru veľkofilmov dotvára hudba: Soundtrack z Pána prsteňov je top


Sám doma

Sám doma
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: 20th Century Fox, )

Smer cesty bol jednoduchý – priamo domov kmalému Kevinovi. Keď si jeho mama Kate uvedomila, že jedno zdetí ostalo doma, pokúša sa dostať naspäť. Nemôže však zohnať let zParíža do Chicaga, preto obťažuje každého na letisku počnúc personálom až po ďalších pasažierov. Miesto priameho letu dokáže nájsť let iba do Scrantonu aodtiaľ putuje vdodávke skapelou hrajúcou polku. Ani otravná hudba však nemohla byť taká zlá ako nervy astrach, ktorý prežívala. Jej rozrušenie bolo pochopiteľné, veď netušila, čo sa vKevinovi skrýva.

Súboj titanov

Súboj titanov
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Titans Production)

Cesta za šťastím je vždy náročná, ale vprípade Perzea slovo náročnosť naberá nový rozmer. Vyčerpávajúca jazda na Pegasovi, boj sMedúzou idvojhlavými psami. Vporovnaní sľudskými vrtochmi božských vládcov zvrchu Olymp to boli však len drobnosti. Tak či onak Perzeova cesta za pohodou akrásnou Andromedou by sa určite nedala nazvať pokojným výletom alen málo odvážlivcov by chcelo ísť po jeho stopách. Ak by sa vôbec niekto taký našiel.


V hlavnej úlohe - športovci: Snímky inšpirované skutočnými športovými udalosťami


My sme Millerovci

My sme Millerovci
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Warner Bros)

Obrovský nablýskaný karavan vám príjemný a pokojný výlet nezaručí. Už samotné zloženie posádky zabezpečilo dostatočné množstvo bláznivých aneuveriteľných situácií. Falošná rodinka Millerovcov si zažije svoje. Veď priviezť zMexika donášku drog spolu sabsolútne nekompatibilnými členmi vytvorenej rodiny si priam žiada veľa problémov. Aj keď ide vo filme oporiadnu komédiu, vrealite by sa tomu určite každý chcel vyhnúť.

Viac o téme: TitanicSám domaPán prsteňov
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu