Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Šesť prstov či tretia bradavka: Čo skrývajú tieto hollywoodske esá?

Megan Fox Zobraziť galériu (8)
Megan Fox (Zdroj: SITA)

Sú známi, sú slávni a sú krásni. No aj títo herci majú svoje nedokonalosti, ktoré sú mnohých prípadoch na prvý pohľad neviditeľné. Reč je o rôznych chybičkách na tele, ktoré dokazujú, že aj oni sú len ľudia. Ktoré celebrity skrývajú nejaké "vady"?

Megan Fox

V Hollywoode patrí k najväčším sexsymbolom, aj tak má Megan Fox menšiu telesnú deformáciu nazývanú brachydactylya. Znamená to doslova zakrpatenie prstov a palcov, ktoré zahŕňa aj tzv. divoký necht. Herečka s tým nemá problém, nijako ju to neobmedzuje, no na adresu svojich palcov na ruke sama podotkla, že "sú divné a strašné tučné"

Šesť prstov či tretia
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: internet)


Mohlo by vás zaujímať: Sexica Megan Fox mieri do obľúbeného seriálu: Bude z nej dílerka!​ 


Andy García

Patrí medzi herecké stálice a diváci ho mohli vidieť napríklad v Dannyho trinástke. Andy García sa objavil aj v mnohých iných snímkach, vďaka ktorým sa stal známym a obdivovaným hercom. Aj on má tajomstvo mladosti, hoci mu po ňom ostali už len jazvy. Narodil sa totiž s nedovyvinutým dvojčaťom pripojeným k ramenu. Bolo veľké zhruba ako grepfruit, preto ho museli chirurgicky odstrániť. Jazvy mu ho pripomínajú dodnes, hoci nie sú preňho žiadnou príťažou.

Šesť prstov či tretia
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)

Mark Wahlberg

Momentálne účinkoval v Macíkovi 2, ktorý sa v kinách premietal koncom minulého roka a najbližšie sa ukáže v piatom dieli Transformer. Počas svojich filmových úloh sa sám niekoľkokrát transformoval a neraz sme ho videla aj bez trička. Málokto si však všimol jeho menšiu vadu – nadpočetnú, alebo inak tzv. tretiu, bradavku. 

Šesť prstov či tretia
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA)


Mohlo by vás zaujímať: Herec zo seriálu Tie roky sedemdesiate: Manželstvo Mily a Ashtona je fascinujúce


Denzel Washington

Danzel sa objavil v mnohých kvalitných snímkach ako je Training day (2001), Muž v ohni (2004), Déjà vu (2006) či Equalizer (2014). Jeho výkonom však môže občas brániť jeho zranenie spred mnohých rokov. Ako dieťa si zlomil malíček a odvtedy ho má kĺbe ohnutý do uhla 45 stupňov . Napriek tomu, že je táto deformácia dosť viditeľná, málokto ju počas jeho herectva stihne zaregistrovať. 

Šesť prstov či tretia
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: intenret)

Ashton Kutcher

Fešák, ktorý účinkoval v mnohých filmoch a za manželku mal o niekoľko rokov staršiu Demi Moore, má tiež malú chybičku krásy. V jednej šou sa dokonca vôbec nehanbil a ukázal svoje zrastené prsty na nohách priamo na stole pred moderátorom. V práci ho to zrejme nebmedzuje, ale vytasiť takýto tromf priamo na stôl, to nikto nečakal.

Šesť prstov či tretia
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: internet)


Mohlo by vás zaujímať: Pripravte sa na poriadnu dávku humoru, kultoví Priatelia sú späť! Niekto však bude chýbať... 


Matthew Perry

Jeden z legendárnej šestky Priateľov prežil v mladosti incident, ktorý ho pripravil o časť prstu. Keď bol mladší, privreli mu palec do dverí až tak, že mu museli amputovať celý článok z prostredníka. V súčasnosti účinkuje v divadelnom predstavení v Londýne, kvôli ktorému sa nemôže zúčastniť natáčania pripravovaného dvojhodinového špeciálu Priateľov. Okrem neho v ňom však uvidíme všetky ostatné obľúbené hviezdy. 

Šesť prstov či tretia
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: internet)

Halle Berry

Kráska z Hollywoodu má za sebou kvalitné snímky, ale aj nomináciu na Zlatú malinu. Nedávno prekonala šokujúci rozvod s bývalým partnerom Kylie Minoque Olivierom Martinezom, s ktorým má syna a má aj dcérku z predošlého vzťahu s Gabrilom Aubrym. Aj ona skrýva netradičnú nohu - narodila sa so šiestimi prstami, na jej kráse jej to však vonkocom neuberá. 

Šesť prstov či tretia
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: SITA, internet)

Viac o téme: Megan FoxMark WahlbergAshton KutcherMatthew PerryHalle BerryDenzel WashingtonAndy García
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu