Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Fanúšikovia obľúbeného seriálu v smútku: Siedma séria Veep bude zároveň aj tou poslednou

Veep
Veep (Zdroj: Foto: HBO)

Americký komediálny seriál Viceprezident(ka) (2012) sa skončí po pripravovanej siedmej sezóne. Pre magazín The Hollywood Reporter to potvrdila predstaviteľka titulnej hrdinky Seliny Meyer, Julia Louis-Dreyfus.

"Začalo byť jasné, že táto sezóna bude posledná. Nechceli sme sa opakovať a ani tu zostávať nežiadane dlho," uviedla a dodala, že to pre tvorcov ani pre ňu nebolo jednoduché rozhodnutie. "Priznajme si, bola to životná rola," skonštatovala 56-ročná herečka, ktorá je zároveň výkonnou producentkou projektu. Spomínaná siedma sezóna seriálu, ktorý vzniká pod taktovkou televízie HBO, by sa mala dostať na televízne obrazovky v roku 2018. Dovedna by mala obsahovať desať epizód.

Séria Viceprezident(ka), za ktorej vznikom stojí Armando Iannucci, sa zameriava na spomínanú fiktívnu političku a neskoršiu prezidentku USA Selinu Meyer s tímom, s ktorým sa snaží zvládnuť každodenné politické hry vo Washingtone.

Zároveň chce však vyzerať dobre pre verejnosť a vykonať niečo dobré pre svoju krajinu. Okrem Louis-Dreyfus si v projekte zahrali Tony Hale, Anna Chlumsky, Matt Walsh, Reid Scott, Timothy Simons, Kevin Dunn, Gary Cole či Sam Richardson. Seriálmá na konte dvanásť cien Primetime Emmy či sedem nominácií na Zlatý glóbus.

Viac o téme: Veep
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu