Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Musí predýchať vyhadzov z klubu! FOTO Radosť mu robí aspoň nádherná moderátorka!

Alexandra Orviská a Jaroslav Janus
Alexandra Orviská a Jaroslav Janus (Zdroj: Instagram alexandraorviska)

V hokejovej kariére sa mu momentálne vôbec nedarí podľa predstáv. Nie je však všetko také zlé, ako na prvý pohľad vyzerá. Brankár Jaroslav Janus si aspoň môže každý deň vychutnávať po boku známej moderátorky Alexandry Orviskej.

JaroslavJanussa v stredu po zápase dozvedel nepríjemnú, avšak v podstate očakávanú správu. V tíme hokejového Slovana Bratislava skončil a môže si hľadať nové pôsobisko.Káder belasých riešil problém s pretlakom hráčov, v klube zostáva dvojica českých gólmanov Marek Mazanec a Jakub Štěpánek.

Tešiť ho však môže aspoň prítomnosť nádhernej priateľky, ktorou je obľúbená jojkárka Alexandra Orivská. Moderátorka Topstaru má svoju lásku každý deň po svojom boku, lenže prípadným prestupom Janusa do zahraničia sa môže všetko výrazne skomplikovať.

Janussa do Slovana vrátil v máji po viac ako dvoch rokoch v českej extraligea svoje pôsobenie v Bratislave si určite predstavoval úplne inak. Je pravdepodobné, že sa vráti do najvyššej českej súťaže.Orviská sa len začiatkom roka rozišla s ďalším hokejistom Lukášom Kozákom a začala opäť randiť so staronovou láskou. Nečudo, že je o moderátorku bitka. Vyzerá totiž naozaj úžasne.

Pekne tricko mas @jay_janus

Príspevok, ktorý zdieľa Alexandra Orviska (@alexandraorviska),

#summermood

Príspevok, ktorý zdieľa Alexandra Orviska (@alexandraorviska),

My #magicplace

Príspevok, ktorý zdieľa Alexandra Orviska (@alexandraorviska),

Viac o téme: Alexandra OrviskáJaroslav Janus
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu