Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Netflix ponúka nový a odvážny projekt: Remake vesmírneho príbehu zo 60. rokov

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: Netflix)

Spoločnosť Netflix nedávno pridala do svojho portfólia ďalší seriál. Lost In Space je remakom úspešného seriálu zo 60. rokov a zdá sa, že obrovský úspech medzi divákmi dosiahne aj teraz. Zem sa stala neobývateľnou, preto sa ľudia v rámci obrovskej výpravy do vesmíru rozhodli dostať na vysnívanú planétu v súhvezdí Alpha Centauri.

Keď blízka budúcnosť nevyzerá pre ľudstvo dobre, treba hľadať iné riešenia. Ekologické znečistenie, vojny a postupný rozpad jednotlivých krajín donútilo vládu spustiť program nového začiatku v súhvezdí Alpha Centauri, kde objavli obývateľnú planétu.

Netflix ponúka nový a
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Netflix)

Rodina Robinsonovcov sa stane členom programu Jupiter 24, ktorá vyskúša nový život. Útok neznámych druhov však ich cestu prekazí. Musia tak bojovať milióny svetelných rokov od Zeme i budúceho domova.

Netflix ponúka nový a
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Netflix)

Moderný príbeh plný krásnych viuzuálov

Seriál Lost In Space je americkým sci-fi seriálom, ktorý sa rozhodla vyhrabať z popola spoločnosť Netflix. Ide o remake pôvodného seriálu z roku 1965. Seriál napísala dvojica Matt Sazama a Burk Sharpless, desaťdielnu prvú sériu spustil Netflix 13. apríla tohto roku. V máji oznámili pokračovanie, na druhú sériu si však budú musieť diváci počkať do roku 2019.

Netflix ponúka nový a
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Netflix)

Scenáristov najali ešte v októbri 2014 spoločnosti Legendary Television a Synthesis Entertainment, ktoré stáli za vznikom rebootu. O rok na tom sa projektu chopil gigant Netflix. Koncom júna 2016 oznámili, že prvá séria bude mať desať dielov. Exekutívnym producentom sa stal Zack Estrin. Jeden z hlavných hrdinov Toby Stephens, ktorý stvárnil otca Johna Robinsona povedal, že ide o veľmi moderný a skvelý príbeh. "Jediné, čo sa v porovnaní s pôvodným príbehom zmenilo, je modernejší kontext," povedal herec.

Netflix ponúka nový a
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Netflix)

Produkcia začala vo februári minulého roku v Britskej Columbii vo Vancouveri a skončila v júli. Netflix odvysielal prvú sériu v apríli tohto roku. Hodnotenia seriálu sú zatiaľ nadpriemerné a druhá séria je plánovaná na budúci rok.

Viac o téme: NetflixLost In Space
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu