Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nedostatok času nie je problém: Tieto seriály si pozriete za pár minút

koláž - krátke seriály
koláž - krátke seriály (Zdroj: koláž Telkáč)

Koho by nebavilo pozerať obľúbené seriály? Jediným problémom je však časový faktor. Na seriálových fanúšikov, ktorým chýba čas, myslia aj tvorcovia. Na tieto skvelé počin vám stačí vyhradiť si približne dvadsať minút a zaručene sa pobavíte.

2 Broke Girls

Max a Caroline pracujú spolu ako servírky v jednom bistre, no každá z nich pochádza z úplne odlišného prostredia. Kým Caroline bola kedysi veľmi bohatá, Max vždy žila tak nejak na hranici chudoby. Aby si čosi viac zarobili, vytvoria si aj spoločný biznis. Samozrejme, smola sa im dokáže poriadne lepiť na päty a spolu s ňou aj množstvo trapasov.


Mohlo by vás zaujímať:Chýba vám v živote podivnosť? VIDEO Pozrite si tieto geniálne seriály!


Rick and Morty

Pre fanúšikov South Parku, Gravity Falls alebo Adventure Time tu máme animovaný seriál Rick and Morty. Tento bláznivý seriál funguje na princípe podobnom ako South Park, no namiesto štyroch postavičiek tu hrá hlavnú úlohu starý šialený dedko cestujúci časom a priestorom a jeho vnuk Morty. Ten je výnimočný len tým, že jeho dedom je Rick.

Ako som spoznal vašu mamu

Klasika v podobe H.I.M.Y.M. tiež patrí k tým seriálom, ktoré si môžete pozrieť počas obednej prestávky. Približne päťdesiatročný Ted rozpráva svojim deťom, čo všetko sa stalo, kým sa spoznal ich matku. Dej seriálu sa teda odohráva v jeho spomienkach od roku 2005 v New Yorku. Seriál mnohí označujú ako Priatelia 21. storočia. Niet sa čomu čudovať, postavy z tohto seriálu si musia zamilovať všetci.


Mohlo by vás zaujímať:Pre fanúšikov kvalitných seriálov: Tieto európske počiny jednoducho musíte vidieť!


IT Crowd

Chýba vám zvláštny, možno trochu suchý britský humor? Jeho nedostatok stihnete doplniť seriálom z hlbín nevzhľadného suterénu, v ktorom pracujú pracovníci IT oddelenia Roy a Moss a nová personálna manažérka Jen. Ona nechce pracovať s nimi a oni zase s ňou. Časom však prídu na to, že takáto spolupráca môže byť výhodná.

Modern Family

K tradičnej rodinke má táto seriálová rodina poriadne ďaleko, no o to sú ich vzťahy zaujímavejšie a príbehy zábavnejšie. Na čele tejto rodiny stojí šesťdesiatnik Jay Pritchet, jeho mladá manželka a vyženený syn. Ďalej tu nájdete Jayovu dospelú dcéru s manželom a tromi deťmi a syna s partnerom a práve adoptovaným dieťaťom. Život v tomto rodinnom klane nie je ani na chvíľu nudný, stačí si pozrieť niekoľko častí a pochopíte.


Mohlo by vás zaujímať: Obľúbené seriály, ktoré vznikli vďaka knihám: Je medzi nimi aj ten váš?


Priatelia

Jeden z najúspešnejších seriálov všetkých čias pozná snáď každý. A ten, kto ho pozná, vie, že ho môže pozerať aj stále dokola. Pritom vôbec nevadí, že nejde o žiadnu novinku. Ak potrebujete zabiť pár minút kvalitným seriálom, Priatelia sú rozhodne skvelou voľbou.

Younger

Zápletky týkajúce sa vekusú veľmi obľúbené. A práve vek je dôvodom na to, aby sa Liza, ktorá sa snaží vrátiť späť do práce, hrala na oveľa mladšiu. Vďaka tejto zmene získa prácu, nových kolegov a môže nanovo rozvíjať svoju kariéru. Bola by to však veľká nuda, keby sa do svojich klamstiev nezamotala...

Undateable

Príbeh tohto komediálneho seriálu sa točí okolo dvoch spolubývajúcich, Dannyho a Justina, ktorí už azda ani nemôžu byť rozdielnejší, a ich kamošov, ktorí väčšinu času trávia v Justinovom bare. Väčšinu problémov splachujú pivom, dokážu si zo seba poriadne vystreliť, ale zároveň si aj navzájom pomôcť.

Viac o téme: PriateliaIT CrowdUndateable2 Broke GirlsYoungerModern Family
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu