Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Epické finále Game of Thrones: Slovák v koži Nočného kráľa prezradil horúce DETAILY

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: SITA/AP/HBO)

Veľké finále jedného z najpopulárnejších seriálov súčasnosti sa blíži. Ôsma séria Hry o tróny sa dočká svojej premiéry tento rok v apríli. Fanúšikovia čakajú na epické finále dva roky. Slovenský herec a predstaviteľ Bieleho chodca Vladimír Furdík prezradil malý detail, ktorý nás navnadil ešte viac.

Vapríli tohto roka sa diváci dočkajú finále jedného znajpopulárnejších seriálov všetkých čias. Hra otróny má za sebou sedem sérií, vktorých sme sledovali osudy siedmich kráľovstiev aobrovský boj Lannisterovcov, Starkovcov aDaenerys Targaryen, za búrky zrodenej kráľovnej.

Epické finále Game of
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA/AP/HBO)

Vpopulárnom seriáli si jednu znajdôležitejších postáv zahral aj slovenský herec Vladimír Furdík. Práve on prezradil zrejme najkľúčovejší moment. Ten, na ktorý všetci čakáme. Zima konečne prišla.

Epické finále Game of
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA/AP/HBO)

Najväčšia bitka v histórii televízie

Furdík, ktorý stvárňuje vodcu Bielych chodcov Nočného kráľa, uviedol, že najväčšia bitka všetkých čias sa odohrá vtreťom diele. Bitku opísal ako „najväčší súboj“ vhistórii televízie. Furdík potvrdil aj finančnú náročnosť tohto konfliktu. Pravdepodobne pôjde oprvú zastávku Winterfell (Zimohrad).

Epické finále Game of
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA/AP/HBO)

„V tretej sérii posledného dielu bude bitka, ktorú tvorcovia avizujú ako historický moment vtelevízii. Takmer celá epizóda sa bude venovať tomuto súboju, bude to trvať zhruba hodinu,“ povedal pre Sorozatwiki počas akcie Hungarexpo.


Slovenka zažila unikátne stretnutie: Benedict Cumberbatch je milý, vtipný a obrovský fešák!


Lena Headey ako Sersei Lannister.
Zobraziť galériu (6)
Lena Headey ako Sersei Lannister.  (Zdroj: SITA/AP/HBO)

Zima konečne príde

Vôsmej sérii sa dočkáme obrovskej bitky medzi živými amŕtvymi. Boje oželezný trón musí ísť na chvíľu bokom, aby mohlo sedem kráľovstiev existovať aaby bolo komu vládnuť. Tvorcovia si dobre strážia, čo sa kdivákom dostane. Ani trailery zatiaľ nič neodhalili, ponúkli len náčrt arekapituláciu posledných kľúčových momentov.

Vtomto prípade ide síce ospoiler, no vpodstate nič veľké neprezrádza. To, že pôjde ojednu znajväčších anajočakávanejších bitiek už vieme. Či to bude naozaj vtreťom diele, na to si ešte pár týždňov počkáme. Každopádne, zima naozaj príde.

Viac o téme: Hra o trónyVladimír FurdíkGame od Thrones
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu