Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Potteromaniaci vo vytržení: Fanúšik prišiel s teóriou, že Harryho jazva nie je blesk!

(Zdroj: Repro foto YouTube/Pavy)

Je to už takmer osem rokov, čo uzrela svetlo sveta posledná časť série o Harry Potterovi s názvom Dary smrti 2. To však nič nemení na tom, že fanúšikov tohto čarodejníckeho sveta stále pribúda. A tí sa vyžívajú v tom, aby odhalili to, čo si iní nevšimli alebo nevedeli. Najnovšie prišiel jeden fanúšik s teóriou, že jazva Harryho Pottera nie je v skutočnosti blesk.

Teraz, keď potteromaniaci žijú vo svete bez nových kníh a filmov o životeHarryho Pottera,ichuž len malá konšpirácia z čarodejníckeho sveta zdvihne zo stoličiek. Najskôr to bola informácia o tom, ako čarodejníci chodili do kúpeľne. A verte, toto ste radšej ani nechceli vedieť.

Predtým, než sa do muklovského sveta dostali splachovacie záchody v 18. storočí, ​​čarodejnice a čarodejníci používali trochu mágie, aby zničili svoj odpad. "Rockfort nemal vždy kúpeľne," uvádza sa na Twitteri. "Pred prijatím muklovských inštalačných metód v osemnástom storočí sa čarodejnice a čarodejníci jednoducho uvoľnili tam, kde stáli, a kúzlami nechali zmiznúť ´dôkazy.´"

Harryho jazva nie je blesk?!

Najnovšie fanúšik prišiel steóriou, že Harryho slávna jazva nie jeblesk. Ako uvádza na Twitteri, Harryho zjazvenieje vlastne pohybkliatbyAvada Kedavra,ktorúsa pokúsil Voldemortvrhnúť na neho, keď bol ešte malé dieťa.

Pokiaľ ide o oficiálne slovo od J. K. Rowlingovej o jedinečnom tvare jazvy Pottera, v roku 2007 vo fanúšikovskom rozhovore odhalila, že si vybrala tvar blesku, pretože to bolo "cool". "Nemohla som mať svojho hrdinu s jazvou v tvare šišky," dodala.

Viac o téme: Harry Potter
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu