Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

V niečo také fanúšikovia ani nedúfali: Hrdina ikonického seriálu príjemne šokoval

Frasier Zobraziť galériu (2)
Frasier (Zdroj: tvguide.com)

Skupina scenáristov rokuje o možnom reboote sitkomu Frasier (1993 - 2004). V talkšou The Late Late Show to prezradil americký herec Kelsey Grammer, ktorý počas jedenástich sezón stvárňoval titulnú postavu, psychiatra Frasiera Cranea.

Tvorcovia by podľa neho chceli v sérii ponechať "rovnakú skupinu postáv", no radi by ich dali do nového prostredia. V príbehu pritom podľa neho určite neobídu ani vlaňajšie úmrtie Johna Mahoneyho, ktorý v projekte stvárňoval Frasierovho otca Martina Cranea.

“V ich životoch sa niečo zmenilo. John Mahoney, samozrejme, pred vyše rokom zomrel a my by sme sa tomu zrejme nejakým spôsobom venovali - tomu, že otec odišiel," povedal s tým, že Frasier už nebude pracovať v rádiu. "Mohol by obchodovať s umením alebo byť profesorom. Ešte nevieme," uzavrel.

Kelsey Grammer
Zobraziť galériu (2)
Kelsey Grammer  (Zdroj: SITA/Photo by Willy Sanjuan/Invision/AP)

Seriál Frasier, ktorého poslednú epizódu v USA odvysielali 13. mája 2004, má na konte okrem iného 37 cien Primetime Emmy, pričom v rokoch 1994 - 1998 ho vyhlásili za najlepší komediálny seriál. Okrem spomínaných Grammera a Mahoneyho v ňom účinkovali aj David Hyde Pierce (Niles Crane), Jane Leeves (Daphne Moon) či Peri Gilpin (Roz Doyle).

Viac o téme: Kelsey GrammerFrasier
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu