Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Raz to muselo prísť: Fanúšikovia obľúbeného seriálu sa dozvedeli zlú správu

(Zdroj: Warner Bros. Television)

Obľúbený seriál Hrozba z temnoty (2005) skončí 15. sezónou. Prostredníctvom sociálnych sietí to oznámili je ho hviezdy Jared Padalecki, Jensen Ackles a Misha Collins.

Posledná sezóna by mala mať 20 epizód. V súčasnosti vysielajú štrnástu sériu, ktorej posledná časť by sa mala na obrazovky dostať 25. apríla.

“V prvom rade by sme chceli poďakovať všetkým, ktorí sa podieľali na tvorbe šou - pred kamerou i za ňou. Bol to pre nás zážitok na celý život," uviedli v spoločnom vyhlásení výkonní producenti Robert Singer a Andrew Dabb. Zároveň pritom poznamenali, že v tejto chvíli je pre nich najdôležitejšie, aby sa s postavami dôstojne rozlúčili.

Hrozba z temnoty je v súčasnosti najdlhším pôvodným seriálom v ponuke televízie CW a zároveň najdlhšie vysielaným fantasy seriálom v dejinách americkej televízie vôbec. Mysteriózna fantasy dráma sa zameriava na bratov Deana a Sama Winchesterovcov, ktorí sú lovcami zlých nadprirodzených bytostí.

Okrem spomínaných Acklesa, Padaleckého a Collinsa sa v sérii predstavili napríklad aj Mark Sheppard, Jim Beaver, Mark Pellegrino, Kim Rhodes, Ruth Connell, Alexander Calvert, Samantha Smith či Jeffrey Dean Morgan.

Viac o téme: Hrozba z temnoty
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu