Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Veľký čin malého hrdinu! Chlapček zachránil sestru pred zúrivým psom: Ohúril samotných Avengers

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: Instagram/Nicole Walker)

Príbeh, ktorý obletel celý svet! Malý chlapček zachránil svoju sestričku pred útokom psa a sám pritom utrpel množstvo zranení na tvári. Bridgerov príbeh zverejnila jeho teta a dodala, že chcú, aby všetci superhrdinovia vedeli, že sa pridal do ich radov a označila pritom hviezdy marvelovky Avengers. Reakcie na seba nenechali dlho čakať. Ozval sa Kapitán Amerika, Hulk aj Iron Man!

Príbeh len šesťročného chlapca z amerického Wyomingu obletel doslova celý svet. Bridgerov príbeh vyrozprávala na Instagrame jeho teta Nicole. Ešte začiatok júla zachránil svoju menšiu sestru pred útokom psa. Postavil sa pred ňu a zabránil tak zrejme najhoršiemu. Sám pritom utrpel vážne zranenia na tvári. Jeho teta tak adresovala pár slov samotným predstaviteľom Avengers a ostatným superhrdinom, že majú ďalší prírastok do superhrdinovskej rodiny.

Nový prírastok do radov Avengers

Nicole v príspevku označila hercov, ktorí svojimi výkonmi vdýchli život marvelovským postavám. Označila Toma Hollanda (Spider-Man), Chrisa Hemswortha (Thor), Roberta Downeyho Jr. (Iron Man), Marka Rufalla(Hulk), Chrisa Pratta (Peter Quill alias Star-Lord), Toma Hiddlestona (Loki), Chrisa Evansa (Kapitán Amerika) a ďalších. "Viem, že je to strela do prázdna, ale obraciam sa na Avengers a ďalších superhrdinov, aby sa dozvedeli o najnovšom prírastku do svojich radov," napísala.

Veľký čin malého hrdinu!
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram/Nicole Walker)

Reakcie na seba nenechali dlho čakať a príbeh sa stal virálnym. Jednou z prvých celebrít, ktorá si príbeh všimla bola Anne Hathaway. "Síce nie som Avenger, ale poznám superhrdinu, keď ho vidím. Môžem len dúfať, že som aspoň z polovice taká odvážna vo svojom živote ako ty, Bridger. Prajem ti skoré uzdravenie," napísala. "Hej, Mark Ruffalo, potrebuješ parťáka?" dodala herečka. ⁣

⁣⁣Hulkov obrovský obdiv

Na Bridgerov príbeh postupne reagovali aj samotní predstavitelia Avengers, s čím Bridgerova rodina naozaj nerátala. Očakávali niekoľko lajkov, možno niekoľko zdieľaní. Ani vo sne sa im nesnívalo, že sa tento príbeh stane virálnym. Už vôbec nečakali, že zareagujú aj oslovené celebrity. "Drahý Bridger, práve som si prečítal, čo sa ti stalo a len ti chcem niečo povedať...Ľudia, ktorí dávajú blaho druhých pred seba, sú najviac hrdinskí a premýšľaví ľudia, ktorých poznám. Skutočne rešpektujem a obdivujem tvoju odvahu a srdce," napísal Mark Ruffalo.

Veľký čin malého hrdinu!
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram/Nicole Walker)

"Skutočná odvaha nie je dominanciaľudí, boj proti ľuďom alebo tváriť sa ako tvrdý chlap. Skutočnáodvaha je vedieť, čo je správne a urobiť to, aj keď by vámto mohlo nejako ublížiť. Si omnoho väčší chlap a človek ako mnohí, naozaj mnohí, ktorých som videl alebo poznal. S obdivom, Mark Ruffalo (Bruce Banner/Hulk)," dodal herec.

Hrdina pre Kapitána Ameriku

Ďalším superhrdinom, ktorý sa ozval, bol Kapitán Amerika v podaní Chrisa Evansa. "Ahoj, Bridger, tu je Kapitán Amerika.Ako sa máš kamoško?" povedal v úvode. Malý Bridger pozeral odkaz v kostýme kapitána. Evans si takisto prečítal jeho príbeh a uznal, že podobné slová už počul od zverejnenia príbehu mnohokrát. "Dovoľ mi však, aby som bol ďalší, ktorý ti povie... Si hrdina! To, čo si urobil, bolo tak odvážne a tak nesebecké. Tvoja sestra je neskutočne šťastná, že práve ty si jej veľký brat," povedal Evans. Bridgerova sestra sedela vedľa neho.

There are no words. We are so, so thankful.

Príspevok, ktorý zdieľa Nikki Walker (@nicolenoelwalker),

"Tvoji rodičia musia byť naozaj hrdí. Zoženiem si tvoju adresu a pošlem ti pravý štít Kapitána Ameriku, pretože si ho jednoducho zaslúžiš. Potrebujeme ľudí, ako si ty," povedal s tým, že zotavenie môže byť ťažké, no pre neho to nebude problém. Obe deti boli z odkazu nadšené.

Iron Man má pre chlapčeka niečo špeciálne

Ďalším pánom na holenie bol Robert Downey Jr., predstaviteľ Iron Mana, ktorý mal rovnako odkaz pre malého Bridgera. Herci z marveloviek sú známi vtipálci a radi si zo seba uťahujú a spravili tak aj teraz. "Bridger, ty si roková hviezda!" začal Downey Jr. "Počul som, že Kapitán Amerika ti pošle svoj štít. Ja mám pre teba niečo lepšie," povedal. "Zavoláš mi na svoje ďalšie narodeniny... Mám pre teba niečo špeciálne. Mimochodom, to je sľub a sľub poráža štít!" zavtipkoval na záver. Bridgerovi to vyčarilo na tvári úsmev.

Ozval sa mu aj jehoobľúbenecSpider-Man, ktorého v nových dieloch stvárnil Tom Holland. Nešlo len o hocijaký odkaz. Bridger v kostýme Spider-Mana s Hollandom priamo telefonoval. Tiež počul o jeho príbehu a uviedol, že sú na neho všetci, vrátane Hollanda, hrdí. "Nie je ľahké, čo si spravil, kamarát. Mal by si byť na seba hrdý," povedal mu herec. Spýtal sa ho, kto je jeho najobľúbenejší Avenger. Chlapčeka to zarazilo, no rodičia odpovedali, že je to jednoznačne Spider-Man.

When dreams come true.

Príspevok, ktorý zdieľa Nikki Walker (@nicolenoelwalker),

"Máš dobrý vkus," povedal herec. Práve v tej chvíli Bridger pozeral diel Spider-Man: Návrat domov. "Teraz si ešte väčší hrdina!" Holland ho zároveň pozval na natáčanie tretieho dielu Spider-Mana. "Na pľaci si vždy vítaný. Vždy budeš mojím hosťom," dodal a zopakoval, že jeho sestrička je šťastná, že je jej veľkým bratom.

Príbeh, ktorý dostal celý svet

Všetko sa to odohralo ešte začiatkom júla. Len šesťročný Bridger zachránil svoju malú sestru pred útokom zúrivého psa. Postavil sa medzi ňu a psa. Pes ho pritom niekoľkokrát škaredo pohrýzol do tváre a hlavy. Nezačal však plakať. Schytil svoju sestru za ruku a utekal s ňou do bezpečia. "Ak by mal niekto zomrieť, mal by som to byť ja," povedal po útoku malý chlapec, ktorý mal po útoku 90 stehov.

Veľký čin malého hrdinu!
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram/Nicole Walker)

Jeho rany sa už hoja a vyzerá to s ním lepšie. Teta chlapca však povedala, že majitelia psa sú dobrí ľudia a na Bridgera aj celú rodinu boli milí. "Necítime voči nim žiadny hnev či rozhorčenie," napísala Nicole. "V dôsledku tohto incidentu došlo len k zvýšeniu lásky medzi našimi rodinami," napísala. Pozornosť a krásne odkazy ľudí aj celebrít ich dojali a rodina sa snaží všetkým odpísať alebo aspoň poďakovať.

Viac o téme: AvengersIron ManRobert Downey Jr.Chris EvansBridger Walker
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu