Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Jean Reno dodáva odvahu českej nemocnici: Vrúcny ODKAZ pre zdravotníkov! Všetci sme s vami

(Zdroj: YouTube/Nemocnice Na Homolce)

Francúzsky herec Jean Reno poslal pozdrav zdravotníkom aj pacientom pražskej Nemocnice na Homolce. V polminútovom videu dodáva jeho príjemcom odvahu v ťažkej dobe pandémie a hovorí o svetle na konci tunela.

Nemocnica pozdrav obľúbeného herca známeho z filmov Leon či Brutálna Nikita vyvesila na svoj web a sociálne siete a poslala video aj do ďalších nemocníc v ČR. Česko teraz patrí v celosvetovom meradle ku krajinám, ktoré epidémia zasiahla najhoršie.

Rád by som vám dodal odvahu

Jean Reno stojí v krátkom videu na balkóne domu pri mori. "Rád by som vám dodal odvahu. Viem, že je to ťažké, že táto doba je veľmi náročná. Na konci tunela ale vždy býva svetlo. Držte pri sebe, zostaňte spolu a pokračujte ďalej. Viem, že je to ťažké, ale my všetci sme teraz s vami. Odvahu! Čoskoro sa uvidíme," odkázal do Prahy a zamával chorým aj zdravotníkom.

"Herecká hviezda, ktorá sa netají tým, že si robí všetko po svojom. Preto máme veľkú radosť, že sa rozhodol pre našu nemocnicu natočiť krátke video. Jeho povzbudzujúci pozdrav patrí zdravotníkom a pacientom, ktorí v súčasnosti zažívajú ťažké chvíle. Posielame ho aj do ďalších českých a moravských nemocníc a vôbec všetkým, ktorí sa tešia, až táto doba bude raz za nami," doplnila k nahrávke nemocnica.

Jean Reno sa narodil v roku 1948 v marockej Casablance. Hercom chcel byť od detstva. V škole nacvičovali divadelné hry, svet javiska ho pritiahol a on potom v divadle začínal. Dodnes sa okrem filmových úloh venuje aj divadlu. Míľnikom jeho hereckej kariéry sa stala snímka Luka Bessona Leon z roku 1994, v ktorej stvárnil samotárskeho nájomného zabijaka. V roku 2016 Jean Reno prevzal na medzinárodnom filmovom festivale v Karlových Varoch Cenu prezidenta festivalu. V Česku niekoľkokrát natáčal.

Viac o téme: Jean RenoKoronavírus
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu