Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Ojedinelá príležitosť! Dom z filmu Sám doma bude na prenájom len na jednu noc: Záujemcov privíta známy herec

Sám doma
Sám doma (Zdroj: 20th Century Fox)

Veľký rodinný dom, ktorý zohral svoju rolu vo filme Sám doma, jeho majiteľ ponúkol na prenájom na jednu jedinú noc. Možnosť rezervácie sa na portáli Airbnb otvorí 7. decembra presne o 13. hodine miestneho času (20:00 SEČ). Ako hostiteľ pri ponuke figuruje Buzz McCallister, starší brat hlavného hrdinu rodinnej komédie z roku 1990. O netradičnom ubytovaní v dome na predmestí amerického Chicaga napísala stanica NBC Chicago.

Nanajvýš štyria hostia môžu strávil v dome len jednu konkrétnu noc z nedele na pondelok 13. decembra. Po príchode hostí osobne uvíta herec Devin Ratray, predstaviteľ Buzza. V humornom sprievodnom texte sľubuje rozprávkovo vyzdobený dom so zážitkami a rekvizitami, ktoré vás vrátia do filmu Sám doma. Naopak chlpatá tarantula, ktorá vo filme pristane na nose jednému zo zlodejov, vraj zostane bezpečne zatvorená v teráriu.

Súčasťou balíčka je aj slávnostná večera, ktorú si malý Kevin vo filme pripravil – cestoviny so syrom. Filmový Buzz tiež sľubuje, že tentoraz sa podelí aj o svoju pizzu

Viac o téme: Sám domaPrenájomAirbnb
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu