Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Mišo VYTOČIL polovicu Farmy: Šimon a Tamás TOTÁLNE na nervy… Nas*ral si si do huby!

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Pred nami je ďalší farmársky duel. Prvým duelantom sa stal Michal, ktorý sa však do arény možno vôbec nemal postaviť. Keďže bol sluhom spolu s Minhom, ktorého pre porušenie pravidiel zo súťaže vykopli, Alica vyhlásila, že sa druhým duelantom automaticky stáva Mišo...

Michala teda čakalo dôležité rozhodnutie - a síce, koho zvolí ako svojho súpera. Už niekoľko týždňov vyhlasoval, že ak by sa mal postaviť do duelovej arény, spolu s ním jednoznačne pôjde Giulianna alebo Fifo. A tieto jeho slová dlhodobo počúvali ako diváci pred televíznymi obrazovkami, tak aj farmári. 

A tak všetci rátali s tým, že Mišo za stolom naozaj vyberie jedného z nich. Lenže stal sa pravý opak a Michal sa rozhodol do duelu vziať niekoho, komu ešte v to ráno sľuboval, že si ho určite nevyberie. A síce Sašku, ktorá sa na Farmu vrátila len deň predtým. 

Mišo VYTOČIL polovicu Farmy:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV Markíza)

„Možnože ma nebudete mať radi, ale... Ale fakt som celý čas rozmýšľal, že koho si mám zobrať, čie meno dneska vysloviť... Niektorí ľudia tu dostali druhú šancu a keď dostali tú druhú šancu, tak by za ňu mali zabojovať, si myslím. Saška, si to ty," povedal s následným buchnutím po stole. 

Mišo VYTOČIL polovicu Farmy:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV Markíza)

V tom momente zostalo za stolom absolútne ticho a farmári len nechápavo pozerali s výrazmi v tvárach, ktoré jasne svedčilli o tom, že nedokážu uveriť tomu, čo práve počuli. „Nechápem, čo sa to stalo a prekvapilo ma to, pretože som sa dnes naozaj rozprávala s Michalom, povedal mi, že mňa si určite nevezme. Že to by chalanom neurobil," krútila hlavou Saška, ktorá si takisto bola istá tým, že Michal do duelu vezme Giuliannu alebo Filipa. 

Mišo VYTOČIL polovicu Farmy:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV Markíza)

„Proste u mňa si nas*al do huby druhýkrát. Je mi jedno, kto mu čo povedal, ale prečo to zmenil. Ja si myslím, že keď má chlap nejaký názor, má si stáť za ním," hneval sa Tamás. „Mišova voľba ma veľmi, veľmi sklamala. Podľa mňa si veľmi nas*al do huby. Ako mám teraz vedieť, že to všetko, čo rozprával predtým, nebola tiež lož. Jednoducho bral som ho ako chlapa, čo si stojí za svojím slovom," rozčúlil sa aj zvyčajne pokojný Šimon. 

Mišo VYTOČIL polovicu Farmy:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV Markíza)

„Teraz by som tak rozbil niečo, do p**i," vyjadril sa Tamás, ktorý stále opakoval slová o tom, ako Michal dlhodobo rozprával o Fifovi a Giuliane. Z ďalších slov Michala adresovaných Dagmar a Muffy bolo zrejmé, že sa Fifa zľakol a myslí si, že by proti nemu možno nemal ani 50% šancu, čiže je zrejmé, že nešlo o to, čo tvrdil za stolom a že si myslí, že by mala Saša o svoje miesto zabojovať. Skrátka sa zľakol a považoval ju za najľahšieho súpera. 

No a to, ako duel medzi nimi dopadne, uvidmíe už dnes večer! 

Mišo VYTOČIL polovicu Farmy:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV Markíza)

 

 

Viac o téme: FarmaMichal
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu