Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Obrovská TRAGÉDIA! 36-ročného režiséra zabil ožratý vodič... Z miesta nehody sa pokúšal újsť

Jonathan Gales
Jonathan Gales (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Domov sa už nevráti! 36-ročný britský režisér Jonathan Gales bol pracovne v Spojených štátoch amerických, keď sa stal obeťou vážnej dopravnej nehody. Istý 39-ročný vodič do neho vrazil na svojom automobile, keď vošiel do jednosmerky. Podľa všetkého bol šofér pod vplyvom alkoholu a po nehode sa pokúšal o útek.

Jonathan Gales spoločne s ďalším mužom prechádzali cez cestu, keď do nich vrazilo auto. Kým druhý muž skončil s viacerými zraneniami v nemocnici, mladý režisér toľko šťastia nemal. Bol totiž na mieste mŕtvy. 

„Po zrážke mužov, šofér pokračoval v jazde a čelne sa zrazil s ďalším vozidlom. Ľudia prítomní na mieste ho zadržali a istý šofér zablokoval jeho auto,” uviedla polícia vo vyjadreniach pre médiá. 

Táto tragédia je veľmi bolestivá. A to nielen pre to, že vyhasol mladý život. Režsiér Jonathan Gales totiž po sebe zanechal dvojročného synčeka a jeho manželka nosí pod srdcom ich druhé dieťa, ktoré by malo prísť na svet v apríli budúceho roka. 

„Bol inšpiráciou pre všetkých, čo mali to šťastie ho poznať. Bol veľmi starostlivým a milujúcim manželom a otcom. Mal tiež veľa priateľov a všetkým nám bude neskutočne veľmi chýbať,” uviedol jeho otec James. 

FOTO: Jonathan Gales (v strede) so svojimi priateľmi a spoločníkmi v minulosti získali cenu BAFTA. 

 

Viac o téme: Jonathan Gales
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu