Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Jenna Ortega VYTOČILA tisíce ľudí: Scénu, za ktorú ju obdivovali, nakrútila cez Covid... Si ty normálna?!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Netflix)

LOS ANGELES - Seriál o členke rodiny Adamsovcov láme rekordy. Reč je o Wednesday, ktorá sa nakrúca pod taktovkou Netflixu, no a sledovanosťou poráža všetku konkurenciu. Môže zato aj famózny výkon mladej herečky Jenny Ortegy, z ktorej sa stala ikona. A to i vďaka plesovej choreografii, pre ktorú si vyslúžila obrovské ovácie, keďže si ju vymyslela ona sama. Lenže jej popularitu teraz zatienila vlastná nezodpovednosť. A ľudia jej to dávajú poriadne vyžrať!

Jennin tanec sa stal obrovským hitom a na sociálnych sieťach sa ho snažia napodobniť tisíce nadšených fanúšikov. Svoju popularitu tak herečka vyhnala na samé maximum, lenže teraz prudko klesá. Jenna totiž priznala, že plesovú scénu, ktorej sa zúčasntili mnohí ďalší herci a štáb, totiž nakrúcala v čase, keď bola pozitívna na covid. 

V rozhovore pre NME povedala, že nikdy nebýva chorá, no práve táto scéna sa nakrúcala v čase, keď sa cítila akoby ju prešlo auto. Dala si teda urobiť testy na koronavírus, no kým čakala na výsledok, bola na pľaci a nakrúcala. Keď sa potom potvrdilo, že je pozitívmna, z natáčania ju stiahli. 

Táto informácia mnohých nepríjemne šokovala a na Twitteri jej začali vo veľkom nakladať s tým, že je maximálne nezodpovedná, svojich kolegov priamo ohrozila a mala si najprv počkať na výsledky a až potom sa hnať na nakrúcanie. 

Jenna Ortega VYTOČILA tisíce
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Netflix)

„Prečo to znie, ako keby sa chválila tým, že pracovala chorá a čakala na covidový test? Ktorý navyše skončil pozitívne… Prečo je vystavenie celého štábu a obsadenia ťažkému vírusu taký flex?“ pýtajú sa. „Jennu Ortegu, ktorá mala počas natáčania covid a nebola chránená, by sme nemali chváliť. Štáb mohol svojou nezodpovednosťou niekoho ohroziť alebo zabiť," myslí si ďalšia komentujúca. 

A aký je vás názor? Mala si herečka vziať voľno, pokiaľ sa cítila tak zle alebo za celú túto situáciu môžu tvorcovia, ktorí s ňou pracovali aj napriek tomu, že vedeli, že je chorá? 

Jenna Ortega VYTOČILA tisíce
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Netflix)

Viac o téme: TanecWednesdayJenna Ortega
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu