Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Toto je strašný BIZAR! Netflix natočí film o Jánošíkovi, ale... Z hrdinu urobili PUBERTIAČKU!

Jánošík v podaní Paľa Bielika
Jánošík v podaní Paľa Bielika (Zdroj: TV Barrandov)

VARŠAVA - Viete si to predstaviť? Jánošík je pojem, ktorý v našich končinách netreba vôbec predstavovať. Veď ide o nášho národného hrdinu. Radi si ho však prisvojujú aj naši severní susedia. Práve poľská režisérka bude pre Netflix v blízkej dobe nakrúcať film, ktorý ponesie názov Lady Jánošík. A pôjde veru o poriadne bizarný počin!

Príbeh o Jánošíkovi sa dočkal viacerých spracovaní. Nečudo, veď je národným hrdinom a mnohí si pri jeho mene predstavia silného muža s veľkou charizmou... To sa už však čoskoro zmení. Spoločnosť Netflix chce totiž z národného hrdinu urobiť impulzívnu pubertiačku. 

Naznačujú to plány spoločnosti Netflix, ktorá v uplynulých dňoch oznámila svoje nové projekty, ktoré pre nich vytvoria poľské štúdiá. Medzi nimi aj počin s názvom Lady Jánošík, ktorý má režírovať Poľka Kalina Alabrudińska a scenár má na starosti Bartosz Sztybor. 

„Ide o dobrodružný film, v ktorom impulzívna tínedžerka stretáva skupinu horalov,” uvádza Netflix na svojej stránke s tým, že pôjde o modernú interpretáciu poľskej legendy o Jánošíkovi. Tvorcovia by však mali v prípade toho počinu nielen zmeniť Jánošíkovo pohlavie, ale tiež dobu, v ktorej sa príbeh odohráva. Malo by ísť o súčasnosť. No, niet pochýb, že na túto novinku budú mnohí zvedaví...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu