Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Filip rieši výhru z Farmy: TAKÚTO SUMU dostane Giuliana a… Pýta rady, ako OBÍSŤ DANE!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Počas sobotného večera sa život youtubera Filipa Jánoša obrátil na ruby. Teda, minimálne finančne. Tým, že sa z neho stal víťaz 14. série Farmy, zároveň získal peňažnú výhru 75 000€. A mladý farmár už vo veľkom rieši, ako s ňou naloží!

Filip sa po svojom soboňajšom triumfe stihol už viackrát vyjadriť, že nejaké tie peniažky z jeho výhry si dostane aj Giuliana. Podľa jeho slov sa počas Farmy dohodli, že ak by sa jeden z nich dostal do finále a vyhral, tomu druhému venuje 500€. Giuliana si teda polepší presne o túto sumu. 

Filip rieši výhru z
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

No a to ani zďaleka nie je všetko. Na Instagrame, kde Filip riešil aj Giulianin podiel z jeho výhry, zároveň rozoberal aj odvody a dane. Totiž, v momente, kedy mu budú odrátané, mu zo 75-tisíc zostane niečo vyše 56 000. „Strašne divný rozhovor... Tak 5 minút sme tam boli a akurát ma stihli zhejtiť, že Gule dávam iba 500€. Ale o tých odvodoch a daniach nehovorí nikto," napísal s humorom Fifo.

V nasledujúcom príspevku žiadal o rady, ako s tým vybabrať. „Keby tu dám dákeho človeka, čo vie, ako dať štátu čo najmenej, tak privítam každú radu," uviedol so smiechom a k príbehu pre istotu pridal aj svoju emailovú adresu, aby sa mu takéto dôležité správy nestratili v schránke na Instagrame. Nuž... Čo k tomu dodať! 

Filip rieši výhru z
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV Markíza)

 

Viac o téme: FarmaFilipFarma 14Finále.
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu