Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Markíza chystá slovenské ÁNO, ŠÉFE: Šéfkuchár je BRUTÁLNY... TOTO sme o ňom zistili!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Kulinárska šou Áno, šéfe bola kedysi obrovským hitom. A to najmä vďaka drsnému šéfkuchárovi Zdeňkovi Pohlreichovi, ktorý ju svojimi drsnými hláškami a nevšedným prístupom absolútne preslávil. A teraz konečne prichádza zmodernizovaná slovenská verzia. Hlavným protagonistom našej obdoby celosvetovo úspešného formátu Kitchen Nightmares, je renomovaný a viacerými prestížnymi oceneniami ovenčený šéfkuchár Martin Novák...

2023 sa diváci a diváčky môžu tešiť na slovenskú verziu celosvetovo úspešnej reality šou Kitchen Nightmares, ktorá dostane slovenský názov Na nože. Vysielať sa bude počas ôsmich stredajších večerov so začiatkom o 20:30 hod. a vždy v exkluzívnom 24-hodinovom predstihu si ju budú môcť vychutnávať predplatitelia streamovacej služby Voyo.

Hlavným protagonistom novej šou je renomovaný a viacerými prestížnymi oceneniami ovenčený šéfkuchár Martin Novák, ktorý si nielenže nekladie servítku pred ústa, ale vie byť aj poriadne prísnym kritikom. „Ak nie je niečo pri varení tak, ako má byť, alebo dostanem zlé jedlo, poprípade ak je kuchyňa v zlom stave, nepoznám zľutovanie. Moje štandardy sú naozaj vysoké a náročné na dosiahnutie,“ hovorí šéfkuchár v oficiálnej tlačovej správe k šou Na nože.

Markíza chystá slovenské ÁNO,
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Koncept populárnej relácie zostáva v podstate rovnaký. Za prítomnosti televíznych kamier sa bude Martin Novák snažiť vytiahnuť z problémov reštaurácie, ktoré sa z najrôznejších dôvodov ocitli v kríze, alebo dokonca na hranici krachu. Každý týždeň sa pokúsi premeniť jednu reštauráciu topiacu sa v problémoch na najobľúbenejší a najvyhľadávanejší podnik v meste. Odhaľuje zákulisie fungovania reštaurácií, prekopáva zastarané jedálne lístky a zavádza nevyhnutné zmeny.

Do vysielania je pripravených osem dielov šou Na nože, v ktorých Martin navštívi prevádzky po celom Slovensku. A ako to už býva zvykom, v niektorých reštauráciách to bude skutočne vrieť. „Stala sa mi situácia, kedy mi zamestnanec oponoval a ja som ostal bez slov. Jeho odpoveď a myšlienky z môjho pohľadu nemali zmysel, on sa ma však o tom zo všetkých síl snažil presvedčiť. Musel som to ísť radšej predýchať," prezradil Martin. 

Markíza chystá slovenské ÁNO,
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Nám sa podarilo zistiť aj to, že úspešný šéfkuchár nezaostáva za obľúbeným Zdeňkom Pohlreichom. Núdza nebude o vtipné hlášky, no po hlave si rozhodne skákať nenechá. „Martin pôsobí prísne a vyžaruje z neho silná autorita (aj vďaka svojej výške skoro 2 metre). Vie byť drsný, v reštikách vzbudí rešpekt a rozhodne si nebude klásť servítku pred ústa. Energia, ktorú je z jeho práce cítiť, je brutálna. Ide na 120%. Ale je zároveň to človek s veľkým srdcom," dozvedeli sme sa od nášho zdroja z šou Na nože. Nuž, rozhodne sa máme na čo tešiť! 

Markíza chystá slovenské ÁNO,
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Na nožeMartin Novák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu