Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Markíza vytočila divákov Mamy na prenájom: TOTO ste pokašľali… Prestávame to pozerať!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - O seriáli Mama na prenájom je známe, že ide o prebratý formát z Turecka. Novinka si svojim príjemným dejom okamžite získala obrovské množstvo skalných divákov... No všetko nasvedčuje tomu, že po posledných častiach o veľkú časť z nich aj príde. TOTO tvorcovia poriadne pokašľali!

Turecká tvorba je známa svojimi prílišnými zápletkami, ktoré divákov nechávajú nonstop v napätí. A nevyhol sa im ani seriál Mama na prenájom. Diváci sa už tešili, že ich obľúbené hlavné postavy Naďa a Martin vzplanuli láskou, lenže... Ich radosť bola predčasná. 

Romantika medzi gynekológom a kučeravou náhradnou mamou vydržala len zopár častí a poriadne sa ani nestihla rozvinúť, keď sa to opäť celé pokazilo. Do deja totiž vstúpil Nadin bývalý priateľ Šimon, ktorý o ňu opäť prejavil záujem a ona? Zostala zmätená. 

Markíza vytočila divákov Mamy
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Celú komplikovanú situáciu za ňu vyriešil Martin, ktorý jej síce vyznal lásku, no zároveň povedal, že už pri sebe nechce ženu, ktorá nevie, čo chce. Akýkoľvek ľúbostný vzťah medzi nimi dvomi teda uzavrel a ponechal ho už iba na profesionálnej úrovni. 

Zápletky k seriálom neodmysliteľne patria, no tentoraz ich diváci už majú plné zuby. Dokonca sa viacerí zhodli, že Mamu na prenájom po posledných častiach prestávajú sledovať. 

Markíza vytočila divákov Mamy
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

„Čím ďalej, tým viac ma tieto intrigy odrádzajú od sledovania a to som doposiaľ nevynechala ani jednu časť!“ vyjadrila sa jedna z diváčok a pridala sa ďalšia: „Neviem, či to budem ďalej pozerať po tejto časti, už to nebude mať ten pekný nádych, že sa dajú dokopy, už bola s druhým, už to nie je také pekné, aj keď bude s Martinom.“

Podobný názor majú aj ďalší: „Celkom to malo spád s maličkými trhlinami, ale teraz neviem, či budem pozerať ďalej,“ vyjadrila sa diváčka, ku ktorej sa pridal divák: „Znechutilo mi to celý seriál.“ Dá sa však očakávať, že nakoniec seriál predsa len skončí happy endom. Chce to len čas.

Seriál Mama na prenájom môžete sledovať každý pracovný deň o 17:55 na Markíze.

Markíza vytočila divákov Mamy
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Mama na prenájom
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu