Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Testosterónom nabité TV TIPY: Svalnáči v akcii, Likvidátor v džungli

The Rock a Arnie – ani jedného by ste nahnevať nechceli! Zobraziť galériu (4)
The Rock a Arnie – ani jedného by ste nahnevať nechceli! (Zdroj: internet)

Na ich bruchu by ste mohli krájať cibuľu, nehovoriac o tom, že obvod ich bicepsov je väčší než veľkosť stehna priemerného muža. Dwayne Johnson a Arnold Schwarzenegger, jeden je šampiónom vo wrestlingu, druhý býval jednotkou v kulturistike – a obaja sú navyše výbornými hercami, ktorých si budete môcť vychutnať už tento týždeň.

Pondelok:

20:15 Dajto: Likvidátor

Predstavte si, že existuje človek, ktorého povolaním je spraviť z vás inú osobu. Žiadne plastiky, John Kruger nie je chirurgom – pracuje v Programe na ochranu svedkov a v tom, čo robí, je najlepší. Podľa mnohých Schwarzeneggerových fanúšikov je Likvidátor vôbec najlepším filmovým počinom tohto sympatického svalovca z Rakúska – ale či to je naozaj tak, posúďte radšej sami.

Likvidátor
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: internet)

Utorok:

20:15 Dajto: Vitajte v džungli

Ak si myslíte, že ide o akýsi dokument súvisiaci so skupinou Guns N´Roses, ste na omyle! Táto akčná komédia je ideálnou voľbou pre večerný relax, aj keď hlavný hrdina, športovec a herec The Rock, sa poriadne zapotí. Jeho snom je otvoriť si reštauráciu, no než budeme môcť ochutnať prvé z podávaných jedál, musí sa postarať o jednu prácičku. Bohužiaľ, tento „džob“ vie chodiť, rozprávať a čo je najhoršie – absolútne nespolupracovať s „priateľským“ lovcom ľudí Beckom.

Vitajte v džungli
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: internet)

Streda:

20:30 JOJ Plus: Superpolicajt

Terence Hill vôbec nemal byť policajtom. Je to dobrák od kosti, ale absolútne nemehlo! Všetko sa však zmení po nehode v jadrovej elektrárni, keď Davea (Hill) zasiahneporiadna dávka žiarenia. Iní by možno zomreli, ale nie tento muž zákona. Z babráka sa razom stáva superpolicajt, ktorý vás zatkne len silou myšlienky, a okrem vypitia kávy stihne každé ráno vyriešiť ten najkomplikovanejší prípad vraždy, nad ktorým iní kriminalisti len krútia hlavami.

Superpolicajt
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: internet)

Viac o téme: Arnold SchwarzeneggerDwayne JohnsonThe RockTerence Hill
Nahlásiť chybu

Súvisiace články

Odporúčame

Mohlo by vás zaujímať

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Vo svete IT

Článkov: 9

Ďalšie zo Zoznamu